Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft giver Copilot et facelift - samt en bonus-feature

Microsofts AI-assistent copilot gøres enklere og mere strømlinet.

Præcis et år efter lanceringen af Microsofts første AI-drevne assistent, Bing Chat, er selskabet klar med et facelift til den reviderede version, nu kaldet Copilot.

Her tilbyder Microsoft ifølge eget udsagn et enklere og mere strømlinet look:

”Hvis du besøger Copilot i dag, vil du opleve et mere strømlinet look og indtryk designet til at hjælpe dig med at få indsigt i verdenen og puste liv i idéer,” lyder det på selskabets blog.

Ud over den visuelle overhaling tilbydes også en bonus-feature i form af en stribe forslag, der skal fremvise potentialet i assistenten.

”Vi har introduceret et mere enklere, lækrere look og indtryk for de svar, der gives samt en ny karoussel af prompt-forslag til at fremvise Copilots evner.”

Den reviderede chat-assistent kan besøges hos copilot.microsoft.com

Herunder kan den overhalede assistent ses i aktion.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere