Hjælp Computerworld med at kåre årets it-chef

Computerworld CIO kårer til sommer årets danske it-chef i samarbejde med IDC Nordic og SAS Institute. Du kan nu bidrage til kåringen ved at udfylde det spørgeskema, der ligger til grund for den flotte titel.

It-ledelse bliver stadig mere synlig i dansk erhvervsliv.

Både i private virksomheder og offentlige organisationer får virkningen af informationsteknologi hele tiden større betydning for både drift og udvikling.

It-chefen spiller en helt central rolle i den udvikling, og det er baggrunden for kåringen af Årets CIO 2006, der finder sted ved en konference i København 7. juni.

Spørgeskema til it-cheferne

Bag kåringen står magasinet for it-chefer Computerworld CIO, analysehuset IDC Nordic og softwarehuset SAS Institute.

De tre arrangører inviterer nu it-chefer til at udfylde det spørgeskema, der ligger til grund for nomineringen.

Spørgeskemaet fokuserer på spørgsmål i tre hovedkategorier:

* Strategisk ledelse/digital forvaltning.

* IT-ledelse med et konkret eksempel på opnåede resultater i forbindelse med IT-projekter eller indgåelse af kontrakter.

* Personaleledelse.

Der er tale om detaljerede spørgsmål som kræver, at it-chefen selv deltager.

Vil gerne synliggøre

- Vi er sikre på, at mange it-chefer rundt omkring i Danmark gerne vil synliggøre, hvilken effekt deres it-ledelse har. Men vi håber da også på, at nogle af de mere beskedne it-chefer kan lade sig overbevise af medarbejderne om, at de skal lade sig indstille til kåringen, siger Arne R. Steinmark, der er chefredaktør for medierne under Computerworld-mærket.

- Det vigtige her er, at vi nu får de dygtige ledere bag arbejdet med it-ledelse trukket frem i lyset. For os er det en foreløbig kulmination på det arbejde, som vi startede på for to år siden, da vi begyndte at udgive Computerworld CIO i Danmark, siger han.

Det er analysehuset IDC Nordic som står bag metoden til kåringen af Årets CIO 2006.

Der er tale om en ambitiøs metode, der kombinerer kvantitativ og kvalitativ analyse for at opnå det meste seriøse og troværdige resultat.

Når fristen for besvarelse af spørgeskemaet udløber den 15. marts går en seks personer stor jury i gang med at nominere og til sidst kåre årets it-chef i Danmark.

Det er en omfattende proces, der vil pågå frem til begyndelsen af sommeren, hvor navnet på Årets CIO 2006 vil blive afsløret ved en stor konference om it-ledelse i København 7. juni.

- Med kåringen af Årets CIO får vi både synliggjort it-chefernes placering i den generelle ledelseskultur og startet en dialog med it-cheferne om it-ledelse og it-ledelsens resultater. En dialog der kan være med til at gøre Danmark til en endnu bedre nation, når det gælder it-anvendelse, siger chefredaktør Arne R. Steinmark.

Gå til Spørgeskema til nominering af Årets CIO 2006




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere