Hjælp Computerworld med at kåre årets it-chef

Computerworld CIO kårer til sommer årets danske it-chef i samarbejde med IDC Nordic og SAS Institute. Du kan nu bidrage til kåringen ved at udfylde det spørgeskema, der ligger til grund for den flotte titel.

It-ledelse bliver stadig mere synlig i dansk erhvervsliv.

Både i private virksomheder og offentlige organisationer får virkningen af informationsteknologi hele tiden større betydning for både drift og udvikling.

It-chefen spiller en helt central rolle i den udvikling, og det er baggrunden for kåringen af Årets CIO 2006, der finder sted ved en konference i København 7. juni.

Spørgeskema til it-cheferne
Bag kåringen står magasinet for it-chefer Computerworld CIO, analysehuset IDC Nordic og softwarehuset SAS Institute.

De tre arrangører inviterer nu it-chefer til at udfylde det spørgeskema, der ligger til grund for nomineringen.

Spørgeskemaet fokuserer på spørgsmål i tre hovedkategorier:

* Strategisk ledelse/digital forvaltning.

* IT-ledelse med et konkret eksempel på opnåede resultater i forbindelse med IT-projekter eller indgåelse af kontrakter.

* Personaleledelse.

Der er tale om detaljerede spørgsmål som kræver, at it-chefen selv deltager.

Vil gerne synliggøre
- Vi er sikre på, at mange it-chefer rundt omkring i Danmark gerne vil synliggøre, hvilken effekt deres it-ledelse har. Men vi håber da også på, at nogle af de mere beskedne it-chefer kan lade sig overbevise af medarbejderne om, at de skal lade sig indstille til kåringen, siger Arne R. Steinmark, der er chefredaktør for medierne under Computerworld-mærket.

- Det vigtige her er, at vi nu får de dygtige ledere bag arbejdet med it-ledelse trukket frem i lyset. For os er det en foreløbig kulmination på det arbejde, som vi startede på for to år siden, da vi begyndte at udgive Computerworld CIO i Danmark, siger han.

Det er analysehuset IDC Nordic som står bag metoden til kåringen af Årets CIO 2006.

Der er tale om en ambitiøs metode, der kombinerer kvantitativ og kvalitativ analyse for at opnå det meste seriøse og troværdige resultat.

Når fristen for besvarelse af spørgeskemaet udløber den 15. marts går en seks personer stor jury i gang med at nominere og til sidst kåre årets it-chef i Danmark.

Det er en omfattende proces, der vil pågå frem til begyndelsen af sommeren, hvor navnet på Årets CIO 2006 vil blive afsløret ved en stor konference om it-ledelse i København 7. juni.

- Med kåringen af Årets CIO får vi både synliggjort it-chefernes placering i den generelle ledelseskultur og startet en dialog med it-cheferne om it-ledelse og it-ledelsens resultater. En dialog der kan være med til at gøre Danmark til en endnu bedre nation, når det gælder it-anvendelse, siger chefredaktør Arne R. Steinmark.

Gå til Spørgeskema til nominering af Årets CIO 2006
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere


Premium
Ny topchef skal lede det danske it-sikkerhedsfirma CSIS mod nye internationale markeder
CSIS' nye topchef, Daniel Shepherd kommer til at stå i spidsen for selskabets ekspansion i nye markeder.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.