Mikael Lindholm ny chefredaktør på Computerworld

Mikael R. Lindholm, 44 år, tiltræder 1. maj som ansvarshavende chefredaktør på Computerworld. Han glæder sig til at udvikle Danmarks førende it-medie i den kommende tid.

44-årige Mikael R. Lindholm sætter sig i stolen som ansvarshavende chefredaktør på Computerworld.

- Med Mikael Lindholm i chefredaktørstolen har vi fået en af landets mest kompetente formidlere på holdet. Mikael er en perfekt match for os. Han kan med sin omfattende medieerfaring og dybe indsigt i it- og innovationsområdet fortsætte den ekspansion, som Computerworld er inde i, siger Søren Queitsch, administrerende direktør i IDG Danmark.

Kritisk journalistik
Kritisk journalistik og sans for nyudvikling karakteriserer Mikael Lindholms karriere.

Han kommer fra en stilling som redaktør og udviklingsdirektør i Huset Mandag Morgen.

Inden da var han chefredaktør for Berlingskes Nyhedsmagasin, som han relancerede med fokus på de ledelsesmæssige konsekvenser af ny teknologi og globalisering.

It er selve livsnerven
Forinden havde han som redaktionschef på dagbladet Børsen gennemført en fornyelse af avisens redaktionelle linie.

- Informations-teknologien er selve livsnerven i det moderne samfund. Vores muligheder for at begå os i den globale økonomi er tæt knyttet til vores evne til at forstå og udnytte informationsteknologien. Det er en utroligt spændende opgave at udvikle det førende medie på dette område og forme fremtidens vigtigste dagsordener, siger Mikael R. Lindholm.

Mikael Lindholm har udgivet en lang række bøger og rapporter om international erhvervs- og samfundsudvikling.

De tæller “Slip danskerne løs – Danmark efter informationssamfundet” og “Den digitale købmand”, der som den første danske bog udkom på internettet.

På Berlingske Nyhedsmagasin etablerede Mikael Lindholm Innovations Forum og siden “Fremtidstanken – et forum for innovationstænkere”, som blev fulgt op af debatbogen “Slip innovationen løs – Danmark som kreativ stormagt”.

Sidstnævnte projekt blev platform for Innovation Cup, konkurrencen om Danmarks mest innovative virksomheder.

Mikael R. Lindholm afløser Arne Steinmark på posten som ansvarshavende chefredaktør. Arne Steinmark fratrådte fornylig efter eget ønske stillingen til fordel for posten som administrerende direktør og chefredaktør på bladet Ingeniøren.

Danmarks førende it-formidler
IDG Danmark - som Computerworld-brandet hører under - er landets førende formidler af viden om it såvel på internettet med online-avisen Computerworld.dk som på tryk med den forretningsorienterede avis Computerworld og magasinet PC World til private. Hertil kommer omfattende kursus-virksomhed.

IDG Danmark er et datterselskab af International Data Group, der med hovedkvarter i Boston er verdens største udgiver af it-orienteret information med over 300 publikationer i 85 lande.

Relevant link

Mikael Lindholms website


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne analytics, BI og big data. Det er et it-område i en rivende udvikling. Bliv klogere på de nye teknologier på denne konference.

24. april 2019 | Læs mere


Industri 4.0: IoT, data og den afgørende kobling til forretningen

På dette roundtable tager vi udgangspunkt i mulighederne inden for Industri 4.0, herunder Internet of Things i og uden for virksomheden samt de nye muligheder for ændrede kunderelationer. Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra blandt andet Beijer Electronics. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

24. april 2019 | Læs mere


Digital Innovation Summit: Innovation og strategi - fra ide til forretning

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation. På Digital Innovation Summit kan du høre om konkrete projekter, værktøjer og metoder til at sat din digitale innovation og forretningsudvikling på skinner.

25. april 2019 | Læs mere


Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.