TDC parat til skærpet IP-konkurrence

Tema: Når fremtidens IP-telefoni skal leveres til erhvervslivet, står der konkurrenter til TDC klar i kulissen. Fra telegiganten lyder meldingen, at selskabet er parat til at tage udfordringen op.

Selv om nye leverandører presser på for at få deres bid af kagen, når dansk erhvervsliv skifter til IP-telefoni, får det ikke alarmklokkerne til at kime hos TDC.

Som landet ligger, sidder TDC på omtrent 75 procent af markedet, og selskabet forventer, at den fordeling ikke vil ændre sig nævneværdigt.

Heller ikke når kravene til IP-telefoni er, at løsningerne skal kunne parres med diverse applikationer eller blive en mere integreret del af den samlede forretningsplan.

– IP-telefoni er i virkeligheden at betragte som en applikation i sig selv. Men det bliver de øvrige applikationer, som det kommer til at handle om. Kommunikationen skal kunne integreres med forretningskritiske applikationer, siger vicedirektør i TDC Erhverv, Peter Stig Andersen.

Klar til udfordringen

Peter Stig Andersen fortæller, at TDC ruster sig til konkurrencen ved fortsat at forsøge at lancere og markedsføre løsninger, der kan matche konkurrenternes.

- Vi bygger vores tjenester og serviceydelser på nogle af de førende producenters platforme. IP-telefonien, og de tilhørende applikationer, skal ses i et større sammenhæng som en del af det resterende data-netværk, siger han.

Peter Stig Andersen understreger, at TDC i øjeblikket ikke taber hverken kunder eller markedsandele på erhvervsmarkedet – tværtimod.

At kunne levere et produkt, som samler alle kundens kommunikationsbehov i en løsning, er et af de steder, hvor slaget om erhvervskunderne kommer til at stå.

Tror på hostede løsninger

TDC Erhvervs vicedirektør forventer, at hostede IP-løsninger er et af de forretningsområder, der vil få stor betydning.

– En hostet løsning giver kunden muligheden for at koncentrere sig om det, som de selv er bedst til. Vi er ikke religiøse omkring, hvorvidt en server står hos kunden, eller den står hos TDC. Fordelen ved IP-telefoni er jo netop, at TDC's netfolk kan fjerneovervåge systemerne, siger Peter Stig Andersen.

Sammensmeltningen af de forskellige kommunikationsplatforme vil komme til at fylde meget, tror Peter Stig Andersen.

De tekniske standarder skal derfor på plads, så brugere ikke oplever skiftet mellem platformene, uanset om det er fra GSM til IP eller til et offentligt hotspot.

– Producenterne er endnu ikke klar med udstyret, men vi begynder at kunne se konturerne af udviklingen. Og den er vi i gang med at forberede os på, siger Peter Stig Andersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere