Ny it-podcast går rent hjem hos lytterne

Efter blot to uger i luften er Computerworlds nye podcast, Computerweek, en dundrende succes. Podcast-udsendelserne ligger på andenpladsen på iTunes danske Top 100-liste.

Computerworlds nye podcast Computerweek er efter to uger en ren lyttersucces.

Computerworld er den første danske avis, som lancerer en podcastet nyhedsudsendelse, der leverer it-verdenen direkte i lytterens ører.

Efter den første udsendelse viste en spørgeundersøgelse, at 81 procent af lytterne finder udsendelsen god eller meget god, mens 91 procent erklærer, at de vil høre næste udsendelse.

- Det virker meget professionelt, helt på højde med DR radioavis, bare kun med it-nyheder. Kanon fedt, lød det fra en læser.

Efter den anden udsendelse lå Computerweek nummer to på iTunes danske top 100 liste kun overgået af DR's ”Sommersatire”.

Computerweek slog således DR-udsendelser som Aftenorientering, Mennesker og Medier og TV 2’s Nyhederne.

- Vi er utroligt glade for at kunne konstatere, at læserne og lytterne har taget vores podcast til sig, siger Kim Stensdal, som har udviklet Computerweek og er vært for podudsendelsen.

Podudsendelser opfylder nyt mediebehov

Han mener, at successen understreger, at podcast-mediet opfylder et behov for, at man kan få nyheder og viden på en ny måde.

- I den kommende tid vil vi prøve grænser af og eksperimentere med vores podcasts, så vi finder ud af, hvordan vi kan bruge podudsendelserne i et tæt og supplerende samspil med online-nyheder, avisartikler og magasiner, siger han.

Computerworld er den første danske avis, der lancerer podudsendelser, som forvandler læserne til lyttere.

I den kommende tid vil udvalget af podudsendelser blive udvidet med Computerweek Special, der går bag om udvalgte begivenheder – og mennesker – i it-verdenen, samt eksklusive podcasts fra Computerworlds globale netværk af it-korrespondenter og fra samarbejdspartnere.

IBM-sponsorat sikrer kommerciel succes

Computerweek bliver produceret i et samarbejde med Podhead.dk og IBM, som samtidig er enesponsor på udsendelserne og dermed har sikret Computerweek som kommerciel succes fra første udsendelse.

Marketingchef for IBM Danmark, Claus Lønborg, forklarer IBM’s interesse i det nye medie sådan:

- Vi ser et stort potentiale i podcasting som et nyt medie, der kan hjælpe vores kunder, partnere og medarbejdere med at holde sig opdateret på en nem måde i en travl hverdag. IBM tilbyder selv podcasts via nettet, og vi glæder os til at følge og videreudvikle samarbejdet med Computerworld.

Computerweek er et initiativ fra Computerworld Media Lab, som i den kommende tid vil lancere en lang række redaktionelle produktfornyelser.

Relevant link

www.cw.dk/podcast




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere