Kort nyt fra it-verdenen

Dansk Supermarked forlænger kontrakten med IBM. IT-Branchen runder 400 medlemmer. Helge Sander åbner innovationscenter i Shanghai. Groupcare flytter og ansætter.

Dansk Supermarked forlænger kontrakten med IBM

Dansk Supermarked forlænger selskabets eksisterende it-kontrakt med IBM med yderligere tre år. De to parter skrev kontrakt i 2004, og vil fortsætte samarbejdet frem til 2009. IBM skal stå for it-driften samt opbygge en infrastruktur, der skal baseres på Dansk Supermarkeds SAP-løsninger.

IT-Branchen runder 400 medlemmer

IT-Branchen har rundet medlem nummer 400, efter foreningen i 2006 har fået mere end 100 nye medlemmer. Medlem nummer 400 er sikkerheds-selskabet Outpost24. Foreningen har desuden kontakt til yderligere 600 it-selskaber i Jylland og på Fyn.

Helge Sander åbner innovationscenter i Shanghai

Videnskabsminister Helge Sander (V) og udenrigsminister Per Stig Møller (K) er på vej med Danmarks første internationale innovationscenter, som kommer til at ligge i Shanghai. De to ministre mener, at byen er et asiatisk kraftcenter. Desuden investerer Kina for tiden meget store summer i forskning og erhverv.

Groupcare flytter og ansætter

Den danske gazellevirksomhed Groupcare, der leverer virtuelle projektrum til 600.000 danskere og it-løsninger til private virksomheder og foreninger, er flyttet og har ansat Niels Budde-Lund som ny salgsdirektør og Michael Rask som chefarkitekt for Groupcares medlemssystem ForeningPro. Niels Budde-Lund kommer fra en stilling som sales director hos Agillic og erstatter Esben Elmøe på posten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere