Artikel top billede

Cisco forlænger Apples svarfrist i iPhone-strid

Endnu en gang udsætter Cisco den svarfrist, som selskabet har givet Apple i de to selskabers strid om retten til iPhone-navnet. Trods hårde udmeldinger sidder parterne fortsat i ro og mag og drøfter sagen ved forhandlingsbordet.

Cisco udsætter endnu engang den svarfrist, som selskabet har givet Apple i de to selskabers strid om retten til navnet iPhone.

Cisco - der ejer retten til varemærket iPhone - har begæret et fogedforbud mod Apples brug af iPhone-navnet.

Det skete dagen efter, at Apple løftede sløret for sin kommende multi-telefon med navnet iPhone.

Præsentationen fik Cisco til at fare i flint, fordi de to selskaber i tiden op til Apples præsentation havde forhandlet intenst om en licenaftale, der skulle sikre Apple retten til også at bruge navnet. Forhandlingerne mundede dog aldrig ud i en aftale.

Nu venter Cisco på, at Apple kommer med et modsvar til begæringen om et fogedforbud.

Det er Apple selv, der har anmodet om en udsættelse af tidsfristen - angiveligt fordi de to parter igen er gået til forhandlingsbordet, hvor de drøfter en ny aftale.

Vil gerne finde mindelig løsning

Den forlængede frist ses fra flere sider som en håndsrækning fra Cisco, der da angiveligt også er interesseret i at finde en løsning ved forhandlings-bordet fremfor i en retssal.

- Cisco har accepteret en udsættelse til onsdag 21. februar. Cisco er fuldt ud indstillet på at anvende den ekstra tid på at forsøge at nå en løsning til gavn for begge parter, lyder det i en meddelelse fra Cisco.

Det er anden gang, at Cisco ændrer på tidsfristen for et svar fra Apple. Første gang var 1. februar.

Cisco præsenterede sin egen iPhone et par uger før Apple - netop som der for alvor var begyndt at blive opbygget en "buzz" om den kommende Apple-telefon.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere