Component Software flytter intelligens til Jylland

Tema: Component Software, en af Nordens store leverandører af BI- og Information Management løsninger, opretter base i Jylland, hvor en ny teknisk direktør, hentet fra Platon, får hjemme.

Det norsk ejede leverandør af Business Intelligence-løsninger Component Software åbner en afdeling i Århus.

"Vi udvider organisationen for bedre at kunne betjene og servicere vores kunder i Jylland," siger Claus Kruse, administrerende direktør, Component Software.

For 56 millioner BI

Component Software er Nordens en af de største uafhængige leverandører af Business Intelligence- og Information Management-løsninger.

Selskabet, der sidste år omsatte for knap 56 millioner kroner i Danmark, har ansat René Hannesbo Lykkeskov som chef for kontoret i Århus.

René Hannesbo Lykkeskov kommer fra en stilling hos Platon, hvor han har arbejdet de sidste fem et halvt år. Senest som vicedirektør med ansvar for Human Resource og Business Development.

Forretningsområderne for Component Software er licenssalg, teknisk support, uddannelse og konsulentydelser.

Vækst: 30 procent
Virksomheden, der har afdelinger i Danmark, Sverige og Norge, beskæftiger godt 40 medarbejdere herhjemme og 210 i hele koncernen.

I 2007 forventer Component Software, at ansætte 10-15 nye medarbejdere, og at omsætningen vokser med cirka 30 procent.

Blandt virksomhedens større kunder er Jyske Bank, Skat, Nycomed, Post Danmark og KMD.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere