Computerworld overtager avisen ComON

Computerworld styrker nu sin position som Danmarks førende it-medie ved at overtage ComON på print.

Danmarks førende it-medie, Computerworld, overtager nu konkurrenten ComONs papirdel.

Efter købet vil ComONs abonnenter modtage det nye Computerworld|ComON hver fredag.

Mens ComON fremover udelukkende vil fokusere sin redaktionelle indsats på online, vil Computerworld fortsat satse på både digitale og trykte medier.

"Online er mediet, hvor vi kan præsentere de hurtige "her og nu"-nyheder, og hvor der er et konstant flow. Men vi kan også se, at der er et behov for at underbygge og perspektivere nyhedsstrømmen, og her har den printede virkelighed styrker, som online ikke har," siger Søren Queitsch, administrerende direktør i IDG Danmark A/S, der udgiver Computerworld.

Computerworld udvikler sig
Computerworld har i det seneste år satset voldsomt på at målrette både print og online til de ting, de to medieplatforme er bedst til.

På computerworld.dk er blogs, podcasts og wiki'er det seneste år blevet en fast del af de mange forskellige tilbud på sitet, ligesom der er blevet satset yderligere på både danske og internationale it-nyheder.

I avisen Computerworld har læserne oplevet et skifte imod mere perspektiverende og dybdeborende artikler, der ikke bare fortæller det nye – men også hvad det nye får af betydning.

”Vi er meget bevidste om, at tryksværten langsomt tørrer ud, men er samtidig overbeviste om, at it-Danmark fortsat efterspørger en avis, hvor de kan få den analyserende og dybdeborende journalistik, der bringer nyhederne et skridt videre. Vi glæder os til at byde ComONs læsere velkommen,” siger Søren Queitsch.

To danske it-medier
Computerworld har i de seneste 25 år bragt it-interesserede danskere historier om de teknologier, mennesker og virksomheder, der former den digitale nutid og fremtid.

ComON startede som ren digital nyhedstjeneste i 1997. I august 2001 kom ComON’s første trykte avis på gaden. For nylig fik ComON ny ejer, Mediaprovider, og ny chefredaktion, som fremover vil bruge kræfterne på at styrke ComON’s it-nyhedsite på www.comon.dk.

”Uanset hvor hurtigt vi får den nyeste avis ind ad brevsprækken, har de nyheder, som læseren hidtil har kunnet læse i det trykte ComON, altid været adskillige dage gamle. Det har vi nu taget den fulde konsekvens af. Samtidig reallokerer vi alle ressourcer til de områder, hvor vi oplever den største vækst, nemlig online og tv. Det forventer vi os meget af i fremtiden,” siger adminstrerende direktør i Mediaprovider, Ulrik Krag.

ComON-avisen, der er udkommet én gang om ugen, udkommer for sidste gang torsdag i denne uge.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud 2018 - outsourcing eller on premise?

Cloud handler ikke længere om billige servere eller storage. Det handler om at ruste sig til at kunne gøre idéer til digital innovation til virkelighed. På denne konference kan du blive klogere på, hvordan man kan satse strategisk på cloud-modellen. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

20. september 2018 | Læs mere


The New World of Data

Få styr på de nye muligheder og de nyeste tendenser inden for næste generations IT-infrastruktur. Bliv inspireret af de ledende teknologiaktører og hør hvordan TopDanmark og Rambøll har draget fordel af de nye muligheder både i relation til de tekniske og økonomiske aspekter samt en optimeret brugeroplevelse.

25. september 2018 | Læs mere


Kunstig intelligens: Bring din virksomhed ind i fremtiden

På denne konference ser vi nærmere på gode, bæredygtige business cases med kunstig intelligens. Vi zoomer ind på de konkrete teknologier, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

26. september 2018 | Læs mere


Premium
Mangel på arbejdskraft kan tvinge Universal Robots væk fra Danmark: "Vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne"
Interview: Universal Robots' ekstreme vækst har også en bagside. Selskabet har store udfordringer med at få kompetente folk og må derfor kigge til udlandet, men det er svært at få den udenlandske arbejdskraft til Danmark. Robotfirmaet fra Odense prøver nu at råbe de danske politikere op. "Vi er født i Danmark, men købt af en amerikansk virksomhed, og vores ejere er ikke religiøse med, hvor vi skal ligge henne," lyder det.
Computerworld
Her er de tre nye iPhones: Apple har netop præsenteret to frække topmodeller samt en helt ny "folketelefon"
Apple har netop løftet sløret for tre nye iPhones. Den ene af dem er måske det tætteste Apple kommer på en folketelefon
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Advanced Analytics og Machine Learning – en anderledes tilgang til sikkerhed
Alle der i det daglige arbejder med it-sikkerhed, ved at analytics er et vigtigt værktøj i kampen mod cybertrusler. Med hjælp fra Big Data, IoT og 24-timers tilslutning er dataanalytikere på forkant med udviklingen, og ved hele tiden hvad der skal gøres for at holde sikkerheden i top. Der er dog så meget data at Machine Learning bliver en uundværlig brik i dette puslespil, og det går vi i dybden med i dette whitepaper.