Computerworld overtager avisen ComON

Computerworld styrker nu sin position som Danmarks førende it-medie ved at overtage ComON på print.

Danmarks førende it-medie, Computerworld, overtager nu konkurrenten ComONs papirdel.

Efter købet vil ComONs abonnenter modtage det nye Computerworld|ComON hver fredag.

Mens ComON fremover udelukkende vil fokusere sin redaktionelle indsats på online, vil Computerworld fortsat satse på både digitale og trykte medier.

"Online er mediet, hvor vi kan præsentere de hurtige "her og nu"-nyheder, og hvor der er et konstant flow. Men vi kan også se, at der er et behov for at underbygge og perspektivere nyhedsstrømmen, og her har den printede virkelighed styrker, som online ikke har," siger Søren Queitsch, administrerende direktør i IDG Danmark A/S, der udgiver Computerworld.

Computerworld udvikler sig
Computerworld har i det seneste år satset voldsomt på at målrette både print og online til de ting, de to medieplatforme er bedst til.

På computerworld.dk er blogs, podcasts og wiki'er det seneste år blevet en fast del af de mange forskellige tilbud på sitet, ligesom der er blevet satset yderligere på både danske og internationale it-nyheder.

I avisen Computerworld har læserne oplevet et skifte imod mere perspektiverende og dybdeborende artikler, der ikke bare fortæller det nye – men også hvad det nye får af betydning.

”Vi er meget bevidste om, at tryksværten langsomt tørrer ud, men er samtidig overbeviste om, at it-Danmark fortsat efterspørger en avis, hvor de kan få den analyserende og dybdeborende journalistik, der bringer nyhederne et skridt videre. Vi glæder os til at byde ComONs læsere velkommen,” siger Søren Queitsch.

To danske it-medier
Computerworld har i de seneste 25 år bragt it-interesserede danskere historier om de teknologier, mennesker og virksomheder, der former den digitale nutid og fremtid.

ComON startede som ren digital nyhedstjeneste i 1997. I august 2001 kom ComON’s første trykte avis på gaden. For nylig fik ComON ny ejer, Mediaprovider, og ny chefredaktion, som fremover vil bruge kræfterne på at styrke ComON’s it-nyhedsite på www.comon.dk.

”Uanset hvor hurtigt vi får den nyeste avis ind ad brevsprækken, har de nyheder, som læseren hidtil har kunnet læse i det trykte ComON, altid været adskillige dage gamle. Det har vi nu taget den fulde konsekvens af. Samtidig reallokerer vi alle ressourcer til de områder, hvor vi oplever den største vækst, nemlig online og tv. Det forventer vi os meget af i fremtiden,” siger adminstrerende direktør i Mediaprovider, Ulrik Krag.

ComON-avisen, der er udkommet én gang om ugen, udkommer for sidste gang torsdag i denne uge.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur: Få bedre performance og stabilitet – her er de nye løsninger

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Heldigvis er der mange nye teknologiske muligheder og koncepter, der kan hjælpe dig med at få bedre styr på it-driften og frigive ressourcer til, at der kan komme mere fokus på at udvikle den digitale forretning. Kom og bliv klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere

mest debaterede artikler

Computerworld
Interneteksperternes mareridt er gået i opfyldelse: EU godkender omstridt direktiv, der "ødelægger internettet for altid"
EU's lovgivende udvalg har godkendt nye copyright-regler, som indeholder to kontroversielle paragraffer. Eksperter advarer imod, at artikel 11 og 13 kan ødelægge internettet for altid. Reglerne mangler stadig at blive endeligt vedtaget.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Kom lettere i mål med Deep Learning
I dette whitepaper får du viden om de forskellige teknologier samt en hurtig introduktion til IBM PowerAI. Det er en ”enterprise-ready” software stack bestående af udvalgte frameworks og IBM-produkter til brug indenfor Deep Learning (DL).