Computerworld overtager avisen ComON

Computerworld styrker nu sin position som Danmarks førende it-medie ved at overtage ComON på print.

Danmarks førende it-medie, Computerworld, overtager nu konkurrenten ComONs papirdel.

Efter købet vil ComONs abonnenter modtage det nye Computerworld|ComON hver fredag.

Mens ComON fremover udelukkende vil fokusere sin redaktionelle indsats på online, vil Computerworld fortsat satse på både digitale og trykte medier.

"Online er mediet, hvor vi kan præsentere de hurtige "her og nu"-nyheder, og hvor der er et konstant flow. Men vi kan også se, at der er et behov for at underbygge og perspektivere nyhedsstrømmen, og her har den printede virkelighed styrker, som online ikke har," siger Søren Queitsch, administrerende direktør i IDG Danmark A/S, der udgiver Computerworld.

Computerworld udvikler sig
Computerworld har i det seneste år satset voldsomt på at målrette både print og online til de ting, de to medieplatforme er bedst til.

På computerworld.dk er blogs, podcasts og wiki'er det seneste år blevet en fast del af de mange forskellige tilbud på sitet, ligesom der er blevet satset yderligere på både danske og internationale it-nyheder.

I avisen Computerworld har læserne oplevet et skifte imod mere perspektiverende og dybdeborende artikler, der ikke bare fortæller det nye – men også hvad det nye får af betydning.

”Vi er meget bevidste om, at tryksværten langsomt tørrer ud, men er samtidig overbeviste om, at it-Danmark fortsat efterspørger en avis, hvor de kan få den analyserende og dybdeborende journalistik, der bringer nyhederne et skridt videre. Vi glæder os til at byde ComONs læsere velkommen,” siger Søren Queitsch.

To danske it-medier
Computerworld har i de seneste 25 år bragt it-interesserede danskere historier om de teknologier, mennesker og virksomheder, der former den digitale nutid og fremtid.

ComON startede som ren digital nyhedstjeneste i 1997. I august 2001 kom ComON’s første trykte avis på gaden. For nylig fik ComON ny ejer, Mediaprovider, og ny chefredaktion, som fremover vil bruge kræfterne på at styrke ComON’s it-nyhedsite på www.comon.dk.

”Uanset hvor hurtigt vi får den nyeste avis ind ad brevsprækken, har de nyheder, som læseren hidtil har kunnet læse i det trykte ComON, altid været adskillige dage gamle. Det har vi nu taget den fulde konsekvens af. Samtidig reallokerer vi alle ressourcer til de områder, hvor vi oplever den største vækst, nemlig online og tv. Det forventer vi os meget af i fremtiden,” siger adminstrerende direktør i Mediaprovider, Ulrik Krag.

ComON-avisen, der er udkommet én gang om ugen, udkommer for sidste gang torsdag i denne uge.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hør historien om Apples datacenter i Viborg og få indsigt i GDPR-compliance i forbindelse med hosting og storage

Valget af storage-løsning er blevet et strategisk valg, der skal passes ind i virksomhedens overordnede mål og planer. På denne konference får du overblik over de væsentligste problemstillinger og indblik i nogle af de nyeste løsninger inden for moderne datacenter-drift, cloud-løsninger, serverum, drifts-modeller og it-sikkerhed.

18. januar 2018 | Læs mere


Dell EMC Integrated Data Protection Appliance (IDPA)

Effektiv databeskyttelse er ikke let at nå med mange af nutidens løsninger, hvor der ofte er kompleksitet i opsætningen eller behovet for at styre flere punktløsninger til forskellige applikationer, platforme eller datasiloer. På seminaret præsenteres du for løsninger designet til at hjælpe virksomheder med at imødegå disse udfordringer for databeskyttelse

18. januar 2018 | Læs mere


It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

23. januar 2018 | Læs mere

mest debaterede artikler

Computerworld
Atea-dom bliver flere måneder forsinket efter kæmpefund af materiale: "Jeg er rystet over, hvad der foregår"
Dommen i Atea-sagen er flere måneder væk. Retten i Glostrup skulle have taget stilling til skyldsspørgsmålet i begyndelsen af februar, men enorme mængder nyt sagsmateriale får sagen til at trække ud. Nu er flere weekender inddraget til retsmøder de kommende måneder.
CIO
Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt
Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.