Danskere blandt verdens bedste Microsoft-partnere

Tre danske it-firmaer er med i opløbet om at blive verdens bedste Microsoft-partnere. Computerworld er med på sidelinien, når Microsofts i denne uge skyder sin store partner-konference i gang.

Tre danske it-selskaber er med i finalerunderne om at blive verdens bedste Microsoft-partnere i en række kategorier, når Microsoft i denne uge lader sin store årlige partner-konference med deltagelse af 7.500 partnere fra hele verden løbe af stablen i Denver i USA.

Det drejer sig om Ementor Danmark, WMdata samt udviklingshuset Fischer & Kernn, der er med i opløbet om de eftertragtede priser.

Ementor er nomineret i kategorien bedste kundeløsning, hvor selskabet skal dyste mod hollandske Getronics og canadiske Visual Defence.

WMdata er nomineret for bedste sikkerheds-løsning og skal konkurrere mod amerikanske Convergent og tyske Dr. Morawietz Consulting, mens danske Fischer & Kernn er nomineret i i Office-kategorien for et Outlook-model, som selskabet har udviklet.

Fischer & Kernn skal dyste mod irske Spanish Point og tyske Triomis.

Træningslejr

Med 7.500 deltagere - og en voksende venteliste - er Microsofts World Partner Conference en kombineret træningslejr for salg og markedsføring af Microsofts produkter samt en mulighed for at netværke og dermed skabe nye kontakter og udveksle ideer.

Mange af partnerne kommer nemlig for at møde hinanden, udveklse ideer og knytte kontakter med henblik på kommende forretnings-partnerskaber.

Herhjemme fra benytter Microsofts danske ledelse sig af lejligheden til at mødes med de deltagende danskere partnere for at diskutere kommende satsninger, hverdags-udfordringer og andre ting.

Fra Danmark deltager godt 250 personer fra omkring 70 partnerselskaber i konferencen. Partnerne betaler selv for turen, som i alt koster omkring 30.000 kroner per næse.

Og de penge er godt givet ud, mener Bjarne Riis, Microsofts salgsdirektør i Danmark.

"Vi hører i hvert fald kun, at folk er glade for at være med. De bliver jo opdateret med det seneste nye, og der bliver knyttet mange kontakter i de dage, hvor konferencen løber," siger han.

Samtidig vil Microsofts øverste ledelse sætte partner-kursen for det kommende år.

På verdensplan har selskabet mere end 600.000 partnere, som er delt ind i tre kategorier, nemlig Gold Certified Partner, Certified Partner og Registered Partner.

Sidstnævnte kræver blot en registrering, mens partnerne skal tilegne sig forskellige kvalifikationer og foretage visse investeringer for at blive opgraderet.

De tre partner-niveauer har yderligere inddelinger i forhold til produkter, kundesegmenter og lignende.

I Danmark har Microsoft godt 3.000 partnere. Mere end 2.000 er registrerede partnere. 800 er Certified Partner og omkring 80 Gold Certified Partner.

Computerworld er som det eneste danske medie med på Microsofts Partner Konference i Denver. Læs mere i de kommende dage fra konferencen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere