Artikel top billede

Ementor-koncernens topchef Claus Hougesens på sit kontor i Oslo. Foto: Computerworld Norge

Ementor-chefen med 06.30-flyet til Oslo

Ementors nyudnævnte topchef Claus Hougesen fløj tirsdag klokken 06.30 til Oslo, hvor han havde første arbejdsdag som koncernchef bag sit norske skrivebord.

Hylderne er stadig tomme på Ementor-koncernens topchef Claus Hougesens kontor i Oslo, beretter Computerworld Norge i en artikel om Hougesens første arbejdsdag i Norge.

I sidste måned fortalte Claus Hougesen til Computerworld, at han nok ville "tilbringe to-tre dage om ugen i Oslo," hvor Ementors hovedkontor ligger.

Og så til 190 kroner

I tirsdags var så første arbejdsdag i Norge, og Claus Hougesen måtte tidligt op for at møde til tiden. Flyet gik klokken 06.30 fra Kastrup.

"Det var tidligt, ja, og utroligt nok fik jeg en billet til 190 kroner," siger manden, som leder et selskab med en årlig omsætning på mere end 10 milliarder kroner, til Computerworld Norge.

Ementors hovedkvarter i Oslo har kun fire ansatte, men virksomheden har masser af kontorer over hele Norden, der også kan regne med at få besøg af Claus Hougesen, som satser på at bruge halvdelen af sin tid på kontoret og den anden halvdel ude hos kunderne.

Forhandlede med Lenovo

I forrige uge var den 44-årige topchef for første gang i Kina, hvor han blandt andet forhandlede med pc-producenten Lenovo.

"Udviklingen i Kina er helt fantastisk. Der er ingen tvivl om, hvilket land bliver størst og vigtigst i fremtiden," siger Hougesen til Computerworld Norge.

At rejse og at holde tæt kontakt til de mange repræsentationer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Litauen bliver en væsentlig del af jobbet for Claus Hougesen.

"I alle fire nordiske lande er vi godt positioneret. Det nordiske marked er stort nok for os, og jeg ser det ikke som et problem at nå vores mål om en årlig omsætning på 20 milliarder kroner (18,7 mia. danske kr., red.)," siger Claus Hougesen til CW Danmarks norske søstermedie.

Koncernchefen forestiller sig at tilbringe to-tre dage om ugen i Oslo her i begyndelsen af karrieren som topboss.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere