McDonald’s overvåger sine ansatte

Ansatte hos McDonald’s, der tager i kassen, er nu blevet nemmere at finde med ny, avanceret overvågningsteknologi.

McDonald’s-restauranter i Skandinavien bruger nu et integreret overvågningssystem. Systemet er udviklet til detailbranchen for at kontrollere svind.

Det gamle overvågningssystem, på mange McDonald’s i Danmark var kun installeret for at holde styr på traditionelle sikkerhedsproblemer som tyveri og vandalisme.

Det nye system integrerer point of sale-overvågning, så data fra kasseapparaterne synkroniseres med overvågningen. Det gør det muligt at se, hvilket beløb der indkræves samtidig med, at man ser overvågningsvideoen.

Det kan være meget effektivt til at overvåge ansattes omgang med pengekassen.

Systemet gør det muligt at søge på enkelte transaktioner, også over netværket, og få vist den tilhørende overvågningsvideo.

Systemet hedder CheckView og er baseret på Xprotect fra Milestone Systems, der er global leder på området for IP-videostyringssoftware på åben platform.

Løsningen er leveret af McDonald’s Information Services, MDIS og IT Gruppen.

”Samarbejdet med MDIS er perfekt. Vi leverer platformen og MDIS ved hvad der er brug for i restauranterne. Vi har leveret mange CheckView-løsninger og har et indgående kendskab til detail-branchen,” siger Michael Hygild Sørensen, Account Manager hos IT Gruppen.

De digitale kameraer giver et betydeligt bedre billede end de gamle analoge kameraer. På grund af XProtects åbne platform har gjort det muligt at bruge en række forskellige kameraer fra Axis, IQinVision og Vivotek.

”Vores gamle overvågningssystem levede ikke længere op til vores behov. Med de nye bedre kameraer kan vi nemt overvåge restauranten og med CheckPoint-integrationen kan vi også meget nemmere holde styr på svind,” siger Casper Scheibye, chef i McDonald’s i Valby og Hvidovre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere