Danskere fusionerer om socialt netværk på mobilen

Det danske firma Zyb, som i to år har udviklet online-backup til mobiltelefonen, har købt Bluetooth-firmaet Imity. Sammen skal de udvikle et socialt netværk på mobilen.

Siden ZYB modtog E-handelsprisen i kategorien Nystartere i 2007, har firmaet ekspanderet med kontor i London, fået over 250.000 brugere og har snart 16 millioner kontakter i systemet.

Med Zyb kan brugerne nemlig synkronisere deres telefonbog med en server og efterfølgende administrere deres kontakter online.

Er ens kontakter også meldt til tjenesten, opdateres deres data automatisk, og her fungerer Zyb som et socialt netværk.

Flere funktioner
Med overtagelsen af Imity for et ikke-offentliggjort beløb vil Zyb nu udvide funktionaliteten og implementere Imitys Bluetooth-løsning.

Den gør det nemlig muligt at bruge mobiltelefonen som en slags radar, der hele tiden holder øje med hvem af dine kontakter, der er i nærheden.

”Opkøbet af Imity stemmer rigtigt godt overens med Zybs mål om at aktivere dit sociale netværk fra det virkelige liv, på telefonen og gøre det til en reel mobil oplevelse,” udtaler Tommy Ahlers, administrerende direktør i Zyb.

Sammen skal de skabe Zybs kommende satsning, kaldet ZYB Social Phonebook.

”Resultatet bliver en mobiltelefonbog, som man ikke har set magen til før. Jeg kan næsten ikke vente med at få den,” siger Morten Just, medstifter af Imity.

Avanceret telefonbog
ZYB Social Phonebook skal gøre det at holde kontakten meget nemmere.

Idéen er, at man automatisk modtager opdateringer fra sine kontakter. Eksempelvis vil man bare ved at indtaste et telefonnummer på en ny kontakt automatisk få alle kontaktoplysninger at se.

En anden funktion bliver, at man fra sin mobiltelefon kan se, om den man ringer til er ledig – før man ringer.

FORTSÆTTES

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2018

Det har aldrig været bedre end nu at være it-professionel. Den teknologiske udvikling brager af sted og kravene til dig er skyhøje. Forventningerne fra forretningen er i top – for også konkurrenter og it-kriminelle nyder godt af de samme teknologiske fordele. Derfor skal du mestre den afgørende digitale transformation, som er omdrejningspunktet for Computerworld Summit 2018.

11. april 2018 | Læs mere


Software asset management - få styr på dine applikationer og undgå dyre overraskelser

På seminaret får du kendskab til best practice inden for Software Asset Management, som giver dig den bedste mulighed for at styre, indkøbe, vedligeholde og afvikle software i din organisation eller virksomhed.

17. april 2018 | Læs mere


Kaspersky Open Day

På Kaspersky Open Day får du praktisk viden om, hvordan du som Kaspersky-partner sikrer dine kunders Office 365-mail, beskytter dem mod ransomware – og optimerer indtjening og vækst ved at betjene flere og større kunder på én gang.

20. april 2018 | Læs mere

mest debaterede artikler

Premium
Stor dansk webshop om Amazons mulige entre i Danmark: "Nogle webshops kommer til at dø"
Rygterne svirrer om Amazons mulige entre på det danske marked. Den danske elektronik-webshop Proshop forventer at blive ramt på omsætningen, mens mange mindre webshops meget vel kan ende med at lade livet.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Et opgør med it-projekter har gjort Alm. Brand mere produktiv - hør hvordan i Tech fra Toppen
Tech fra Toppen: It- og forretningsudvikling er to sider af samme sag. It- og digitaliseringsdirektør i Alm. Brand, Thomas Erichsen, er gæst i Computerworlds podcast-serie Tech fra Toppen, hvor vi går all in på it-ledelse, governance og sammenhængen med forretningen.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.