Artikel top billede

Topnordic scorer stor-aftale med TDC for én krone

Topnordic overtager salget af mobiltelefoner og medarbejderbredbånd til TDC's erhvervskunder i en ny samarbejdsaftale til en værdi på 200 millioner kroner. Området får samtidig ny direktør fra TDC.

TDC og Topnordic, der indgår i Ementor-koncernen, har netop skrevet under på en samarbejdsaftale til et par hundrede millioner.

Den nye aftale betyder, at Topnordic fremover skal stå for det direkte salg af mobiltelefoner og tilbehør som datakort og pda'er til TDC's store erhvervskunder.

Derudover vil Topnordic også komme til at stå i spidsen for salg og administration af hovedparten af medarbejderbredbånd til TDC's erhvervskunder.

"Aftalen med TDC er strategisk vigtig for Ementorkoncernen på grund af den tiltagende sammensmeltning mellem it- og mobilkommunikationsmarkedet," siger administrerende direktør i Topnordic, Peter Trans, om aftalen, som Topnordic har sikret sig for for den nette sum af én krone, da aftalen er forbundet med investeringer i teknologi og integration til TDC for Topnordic.

Han mener, at aftalen gør Topnordic til den førende leverandør af denne slags løsninger.

Hos TDC betegner man aftalen som et naturligt led i selskabets strategi.

"Partnerskabet er et udtryk for TDC's fortsatte arbejde med at fokusere på kerneforretningen," siger Klaus Pedersen, administrerende direktør for TDC Business Nordic.

Topnordic henter TDC-direktør

Samtidig med aftalen, der betyder at 32 TDC-medarbejdere overflyttes fra TDC til Topnordic, henter Topnordic ny chef til at styre området.

Den nye chef for salget af mobiltelefoner og administration af medarbejderbredbånd bliver tidligere vicedirektør i TDC Erhverv, Søren Jensen.

"Det er lidt ligesom at starte forfra inden for sit kerneormåde – og så alligevel ikke, for Topnordic har et helt andet salgsapparat, end TDC har i dag på grund af bredden og produktsortiment," siger Søren Jensen, ansvarlig for medarbejderløsninger i Topnordic.

Stor aftale

Den nye chef for medarbejderløsninger i Topnordic får med TDC-aftalen ansvaret for cirka 2.200 nye erhvervskunder.

Aftalen har en samlet værdi på 200 millioner kroner og træder i kraft 1. juni 2008.

Med TDC-aftalen i hånden forventer Topnordic at sælge mere end 210.000 mobiltelefoner til kunder inden for det nordiske marked i 2009.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere