Artikel top billede

Hovedhistorier fra avisen Computerworld fredag 13. juni

Årets CIO. Det danske marked vrimler med små ERP-leverandører. It-firmaer savner medietække. Dansk software styrer verdens vand. ITIL giver flyve-kontrol hurtige godkendelser.

Danmarks dygtigste it-leder

Faglig viden om it, dyb forståelse for Daniscos forretning og en toptunet global it-organisation giver Niels Molzen titlen som Årets CIO 2008.
(Forside, leder side 2 + 8-11)

Det danske marked vrimler med små ERP-leverandører

På trods af en omfattende konsolidering på det danske marked for ERP-systemer er der stadig en respektabel mængde danske løsninger til mindre virksomheder.
(Side 6)

Avisbranchen irriteret på Google

Google skaffer en del trafik til dagbladenes hjemmesider. Men med tiden kan Googles “News”-service blive en ubehagelig konkurrent.
(Side 12)

It-firmaer savner medietække

It-firmaer klarer sig dårligt i medierne. Den absolutte taber hedder ifølge en analyse Dicentia, men it-branchen kan forbedre sit image.
(Side 15-17)

Dansk software styrer verdens vand

Op mod halvdelen af verdens drikkevand forsvinder i utætte vandrør, når det forlader vandværkerne. Dansk software er med til at løse problemet.
(Side 18-19)

ITIL giver flyve-kontrol hurtige godkendelser

Hvordan driver man en it-afdeling mest effektivt? Det spørgsmål forsøger bøgerne i ITIL (Information Technology Infrastructure Library) at besvare. De teoretiske bøger får nu selskab af en mere praktisk tilgang, der blandt andet er rettet mod enkelte brancher.
(Side 20-21)

Da VW pustede liv i Migatronic

En stor ordre på svejsemaskiner hjalp Migatronic Automation i gang med den teknologiske udvikling, som i dag er nødvendig for at overleve på markedet for svejserobotter.
(Side 24-26)

Nysgerrig chefkonsulent

Bent Ommen skal opbygge ZenIT’s netværk af konsulenter i Jylland. Bagagen er it-arkitektur, strategi og arkæologi.
(Side 29)

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere