Artikel top billede

Content management-marked i stærk fremgang

ifølge en undersøgelse fra IDC, kan content management-software markedet i Asien og Stillehavsområdet nå en værdi på 1,9 milliarder kroner i 2012.

Computerworld News Service: Analysehuset IDC vurderer, at content management-markedet alene i Asien og Stillehavsområdet vil vokse fra 930 millioner kroner i 2007 til 1,9 milliarder kroner i 2012.

Sådan lyder det i en ny IDC-rapport med titlen "Asia/Pacific (Excluding Japan) Content Management Software Market, 2008-2012 Forecast and 2007 Market Sizing."

Her vuderer IDC, at markedet vil have en femårig sammensat årlig vækstrate(CAGR) på 14,8 procent.

Denne vækst vil primært blive drevet af 'workflow-enabled content-management', og automatisering af papirbaserede og dokument-baserede forretningsprocesser vil få langt større fokus i organisationer, der forsøger at forbedre driftseffektiviteten.

Australien og Korea ville forblive de største bidragydere til markedets vækst med henholdsvis 32,2 procent og 23,1 procent.

De to lande forventes at bevare deres positioner i hele prognoseperioden. Der forventes også stærk vækst fra Indien og Kina med henholdsvis 22,9 procent og 18,0 pct. CAGR.

"De forskellige økonomiske faktorer, lovgivningsmæssige rammer og it-udviklingen i hvert enkelt land har bidraget til forskellige niveauer for accept og viden omkring content management-software i hele regionen," forklarer Ridhi Sawhney, Markedsanalytiker hos IDC.

Optimering af papirbaserede processer

En IDC undersøgelse fra 2008, gennemført i Australien, Indien, Korea og Kina, indikerer, at flere selskaber i både Indien og Kina har planer om at investere i content management software i løbet af 2008.

I de mere modne lande som for eksempel Australien og Korea er content management-løsninger allerede blevet hverdag.

De indiske og kinesiske virksomheder er ivrige efter at investere i content management-løsninger med henblik på at optimere og automatisere papir-baserede forretningsprocesser.

Ridhi påpeger, at mange regeringer i regionen prioriterer diverse elektroniske regerings-initiativer og sætter højere standarder og krav til opbevaring af filer og dokumenter.

Dette vil i sidste ende også påvirke markedets vækst i en positiv retning.

Flere industrier ser potientalet

Undersøgelsen indikerer, at content management-markedet udvikler sig til at blive et mere integreret end-to-end-marked, både igennem virksomhedsopkøb og interne produkt-udviklinger og forbedringer.

Strategiske relationer imellem partnere og salgskanaler har hjulpet de nuværende virksomheder til at øge deres tilstedeværelse i hele regionen.

Selvom den finansielle servicesektor og den offentlige sektor stadigvæk er de største kunder på markedet, begynder industrier som for eksempel olie & gas, fremstillingsvirksomheder, byggeindustrien og infrastruktur-tjenester at acceptere 'content management'.

Som et ekstra skub har IDC observeret at softwareleverandører er med til at øge markedets bevidsthed om content management gennem både 'road-shows' og partner/kunde konferencer.

Oversat af Jimmie Gustafsson




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere