Artikel top billede

Finansdirektøren forlader danske Mondo

Mondo mister sin finansdirektør Lars Søndergaard, der er blevet headhuntet til en dansk arkitektvirksomhed.

Ved udgangen af marts siger hostingselskabet Mondo farvel til sin finansdirektør Lars Søndergaard, der er blevet headhuntet til en stilling som administrerende direktør i den danske arkitektvirksomhed Dissing+Weitling Arkitektfirma.

"Lars har fået en fortræffelig mulighed, som han har svært ved at sige nej til," siger Mondos administrerende direktør, Lars Nordenlund Friis.

Lars Søndergaard har været med til at gennemføre væsentlige restruktureringer af Mondos "økonomiske og strukturelle funktioner".

"Nu afleverer Lars sine ting i i god ro og orden og fortsætter her på fuld tid indtil udgangen af marts. I den periode gør han regnskaberne færdige og sideløbende sætter vi gang i processen med at finde en ny finansdirektør," siger Lars Nordenlund Friis.

Venter stadig overskud i år

Nordenlund Friis, der kun har siddet på posten som administrerende direktør i et lille år, overtog chefstillingen, da den tidligere administrerende direktør, Anders Chr. Andersen, blev fyret på grund af "uregelmæssig handel med Mondo-aktier."

Mondo har været gennem nogle hårde år, men forventer på trods af stort millionunderskud i 2008 at komme ud med plus på bundlinjen i år.

Ifølge direktøren får udskiftningen af finansdirektøren ingen indflydelse på de udmeldte forventninger om at nå et overskud i år efter en del års ørkenvandring.

Blandt andet fyrede Mondo i 2007 hver 10. medarbejder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere