Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

"Vi kommer til at ansætte mennesker som konsekvens af det her. Både konsulenter og arkitekter," fortæller Keld Jersild Olsen, administrerende direktør i HP Danmark.

Topchefer: Datacenter-alliance vil skabe danske jobs

Datacenter-alliancen mellem Microsoft og HP vil betyde nye jobs i Danmark, fortæller de to firmaers danske topchefer.

Hvad skal der egentlig komme ud af det nye samarbejde mellem HP og Microsoft?

Det er tydeligt, at datacenter-partnerskabet mellem Microsoft og HP endnu er meget nyt for de to firmaers danske topchefer, Microsoft Danmarks administrerende direktør Jørgen Bardenfleth og HP's ditto, Keld Jersild Olsen.

"Jeg hørte først om aftalen i går (onsdag, red.), så det er meget nyt for os. Det er lidt for tidligt at spekulere," siger Microsofts danske topchef, Jørgen Bardenfleth.

"Annonceringen er relativt ny, det blev lanceret i går (onsdag, red.)," lyder det samstemmende fra Keld Jersild Olsen, administrerende direktør i HP Danmark.

Flere jobs i Danmark

Hvad der derimod står fast, forklarer HP Danmarks administrerende direktør Keld Jersild Olsen, er, at de 250 millioner amerikanske dollars også når hele vejen til Danmark.

"Vi kommer til at ansætte mennesker som konsekvens af det her. Både konsulenter og arkitekter. Det er en del af den satsning på sammenlagt 1,3 milliarder kroner, som de to firmaer har afsat," siger han og uddyber:

"Pengene skal gå til udvikling, fælles markedsføring og muligheden for, at HP og Microsoft sætter mennesker bagved også i Danmark. Der vil komme nyansættelser som følge af det her," siger Keld Jersild Olsen.

Microsofts Jørgen Bardenfleth supplerer da også, at han forventer sig en yderligere styrkelse af et i forvejen tæt samarbejde de to firmaer imellem.

" tæt er det ikke hver dag, at du ser to meget store partnere gå sammen Vi kender hinanden godt, og jeg selv har en fortid med 12 år i HP, så jeg kender det rigtig godt, så det tætte samarbejde vil blive yderligere intensiveret," fortæller Jørgen Bardenfleth, administrerende direktør i Microsoft Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere