Safari, iPhone, IE8 og Firefox hacket til plukfisk

Det tog kun hackere fem minutter at knække iPhone i den store Pwn2Own-hackerkonkurrence. Kun en enkelt teknologi klarede sig igennem den første dag. Se hvilken her.

Computerworld News Service: Som forventet sendte hackere Apples iPhone og Safari-browser, Microsofts Internet Explorer 8 (IE8) og Mozillas Firefox til tælling få minutter inde i denne uges Pwn2Own-konkurrence.

Pwn2Own er en stor hacker-konkurrence, som du kan læse mere om her.

Det to mand høje hold bestående af Vincenzo Iozzo og Ralf-Philipp Weinmann knækkede iPhonen på under fem minutter, fortalte en talsmand for 3Com TippingPoint, som er det sikkerhedsfirma, der står bag konkurrencen, som kører på fjerde år.

Parret kunne samtidig glæde sig over den kontante belønning på godt 85.000 kroner, som udgør konkurrencens rekordstore præmie.

Den italienske universitetsstuderende Vincenzo Iozzo arbejder for for Zynamics GmbH, som er den virksomhed, der bliver ledet af den berømte forsker Thomas Dullien, bedre kendt som Halvar Flake. Ralf-Philipp Weinmann arbejder som forsker ved Laboratory of Algorithms, Cryptology and Security ved universitetet i Luxembourg.

Ralf-Philipp Weinmann er bedst kendt for at være en del af det team, der i 2007 demonstrerede, hvordan man kunne knække den trådløse sikkerhedsprotokol WEP langt hurtigere end nogen tidligere troede muligt.

Charlie Miller, en analytiker ved den Baltimore-baserede virksomhed Security Evaluators, scorede til gengæld hattrick, da han knækkede Safari på en MacBook Pro med ]Snow Leopard under konkurrencen.

Knækkede Safarai på 10 sekunder
Charlie Miller vandt priser ved at hacke en Mac i både 2008 og 2009, og sidste år knækkede han Safari på bare 10 sekunder.

Som belønning for dette års arbejde blev han tildelt en kontant præmie på godt 55.000 kroner.

Han er den første, der har vundet tre gange ved Pwn2Own.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.