Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Formpipe Software A/S
Kategori: EDH- & ESDH-leverandører
Årsregnskab (moderselskab)
Formpipe Software A/S
Mio. kroner 2019 2018 2017 2016
Omsætning 104,2 113,7 114,8 120,9
Resultat af primær drift 10,6 14,5 3,9 -0,1
Resultat før skat 9,6 14,1 0,5 -3,5
Resultat efter skat 7,5 10,5 -0,7 -4,9
Egenkapital 19,4 11,8 1,3 2,1
Antal ansatte 97 103 114 119
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Formpipe Software A/S

Fujitsu blev slået på målstregen af Netcompany, da de kæmpede om en 30 millioner kroners ESDH-opgave hos Aarhus Kommune. Men udbuddet skal nu gå om på grund af en række indsigelse fra...
13. oktober 2020 kl. 09.09 | læs »

Formand for kommunale it-chefer Henrik Brix afviser, at der i stort omfang flyder med CPR-numre i kommunale medarbejderes mails, som opgørelse tidligere har indikeret.
15. juni 2020 kl. 09.20 | læs »

Mere end 63 millioner mails med danske CPR-numre ligger på kommunale medarbejderes e-mails i strid med GDPR. Det svarer til mellem 10 og 12 mails per borger i de danske kommuner, som flyder i...
11. juni 2020 kl. 09.00 | læs »

Interview: Erhvervsstyrelsen fik en ekstraordinær opgave på hånden, da regeringen sammensatte hjælpepakker til erhvervslivet. Indgangen til dem blev via styrelsens portaler, der blev...
14. maj 2020 kl. 14.49 | læs »

Interview: I foråret vandt Fujitsu retten til at levere dokument- og sagsbehandlingssystemer til 12 sjællandske kommuner, men kontrakten blev efterfølgende revet over. Formpipe fik nemlig...
28. oktober 2019 kl. 07.00 | læs »

Netcompany skal levere ‘særdeles kritisk’ system til udbetaling af op mod 10 milliarder kroner om året til dansk erhvervsliv.
18. oktober 2019 kl. 10.57 | læs »

Fujitsus store ESDH-kontrakt med 12 kommuner bliver annulleret, da Fujitsu-konkurrenten Formpipe har fået medhold i en klage over tildelingen af kontrakten. Nu skal alle tilbuddene i ESDH-udbuddet...
29. juli 2019 kl. 15.57 | læs »

Interview: Inspireret af Microsoft-topchef Satya Nadella transformerer Formpipe sin forretningsmodel fra uforudsigeligt engangssalg til en forudsigelig abonnementsbaseret forretningsmodel....
9. april 2019 kl. 13.45 | læs »

"Hvis du kan skabe helte hos dine kunder og skabe helte internt, så medarbejderne får lov til at gøre en forskel, så bliver det hele mere tilfredsstillende for os alle sammen."
26. marts 2019 kl. 11.03 | læs »

Formpipe lander fireårig aftale til op mod 65 millioner kroner hos Landbrugsstyrelsen, der er en af Danmarks største offentlige it-arbejdspladser.
20. december 2018 kl. 15.39 | læs »Formpipe Software A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf. 33256555
www.traen.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 97

Forretningsområde:
Udvikling og salg af software og konsulentydelser inden for digital selvbetjening, sags- og dokumenthåndtering samt tilskudsadministration.
Kompetencer:
Forretningsanalyse, systemudvikling, implementering, uddannelse, support og vedligehold. Partner med Microsoft og OpenText. Microsoft Gold Certified.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.