Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Samsung Electronics AB
Kategori: Pc- og udstyrsproducenter
Årsregnskab (moderselskab)
Samsung Electronics AB
Mio. kroner 2018 2017 2016 2015
Bruttofortjeneste - - - -
Resultat af primær drift - - - -
Resultat før skat - - - -
Resultat efter skat - - - -
Egenkapital - - - -
Antal ansatte - - - -
Dansk RegnskabsAnalyse


Artikler om Samsung Electronics AB

Interview: En lang række teknologiske opdateringer er på vej til det nye DRTV, som blandt andet er klar med en ny app til Android TV. "Vi kommer til at tilbyde en bedre billedkvalitet...
9. marts 2020 kl. 09.00 | læs »

Corona-virussen rammer smartphone-produktionen hårdt i Vietnam, der på grund af corona-virussen har indført kraftige begrænsninger på indførelse af varer fra Kina via landtransport. Samsung...
17. februar 2020 kl. 15.31 | læs »

KMD's udviklingsdirektør Rahul Yadav forlader selskabet godt et år efter, at han tiltrådte stillingen som afløser for Martin Sønderkær Larsen.
13. februar 2020 kl. 13.42 | læs »

Efterlyser du en smartphone med 100 gange zoom, 8K videooptagelser og 120 Hz vidunderskærm? Så har Samsung muligvis en mobil til dig.
12. februar 2020 kl. 08.05 | læs »

Et unikt glaslag gør foldemobilen Samsung Galaxy Z Flip til den mest lovende af sin slags.
12. februar 2020 kl. 07.19 | læs »

Samsungs driftsresultat for 2019 står til at blive barberet ned med 53 procent, melder selskabet. En faldende efterspørgsel på chips presser it-giganten.
8. januar 2020 kl. 10.30 | læs »

Samsung har netop introduceret en ny video-chatbot, som selskabet kalder et "kunstigt menneske."
7. januar 2020 kl. 16.55 | læs »

Samsung Galaxy S10 Lite og Note 10 Lite er light-varianter af Samsungs populære S- og Note-smartphones. Priserne, og ambitionerne, er dog usædvanligt høje for light-modeller.
6. januar 2020 kl. 15.32 | læs »

Sydkoreanske Samsung, der er verdens største smartphone-producent, har netop trukket produktionen ud af Kina. Det er den hårde konkurrence fra kinesiske brands, der nu har fået selskabet til at...
3. oktober 2019 kl. 14.31 | læs »

Sydkoreanske Samsung Electronics ser ud til at være hårdt ramt af de problemer, der har ramt kinesiske Huawei. Samsungs indtjening ventes halveret.
3. juli 2019 kl. 08.16 | læs »Samsung Electronics AB
Sydhavnsgade 18
2450 København SV
Tlf. 33550020
www.samsung.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Salg af hardware.
Kompetencer:
Telefoner, printere, bærbare computere, monitorer, projektorer, harddiske og DVD-drev.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.