Avatar billede saxbjoern Nybegynder
01. januar 2015 - 19:55

renew Notes certificates

Hej super eksperter ;-)

Jeg faar meddelelsen i min "notes 9.0 social edition" som ikke er tilknyttet hverken server eller notes admin da jeg kun er en simpel bruger med lokale (selv)udviklede databaser. Det er en version jeg fandt gratis paa nettet og fungere super perfekt til mit brug.

Nu er den paa vej til at lukke mig ude fra mine egne selv -klippede databaser :-( hvad goer jeg??  Alt jeg har laest paa nettet vedroere tiltag for notes-admin via "file-security-usrsecurity" og jeg har slet ikke notes admin installeret, ej heller serveren. Kun klienten og Designeren.

Er det en "generel" info som ikke traeder i kraft efter den adviste dato, da databaserne er lokale uden adgang til en server (med Default som manager i ACL) eller er det noget man kan "komme rundt om" som simpel notes bruger, med lidt kendskab til programering.
eller skal jeg bare slette det hele (selvfoelgelig ikka databaserne!) og installere programmet igen ;-)

Haaber paa hurtigt svar da I jo er eksperter ;-)
Jeg ville giver 300point men her maa man max give 200 saa deeeetttt... maa man acceptere

Mange hilsner
Charlotte
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester