trim Praktikant
14. maj 2015 - 09:39 Der er 4 kommentarer

Sorte videoer

Når jeg skal afspille en browserbaseret video på hjemmesider, oplever jeg ofte sort videoskærm. Lyden er der. Det er ikke min computerskærm der går i sort men videoen. Har opdateret flash, for at se om det hjalp, men ingen ændring. Når jeg nulstiller mine internetindstillinger så plejer det er at virke igen for en tid, men besværligt da jeg så skal rette indstillingerne igen. Nogle forslag?

Det er ikke specifikke videoer, men alle steder som eb, facebook, youtube og desværre også alle XXX siderne ha ha
claes57 Ekspert
14. maj 2015 - 09:56 #1
prøv med en anden browser. Der er stor forskel på Internet Explorer og Google Chrome i hvordan de kører film.
trim Praktikant
14. maj 2015 - 10:38 #2
Den løsning finder jeg desværre useriøs:-)Vi lever i 2015 og ja det kan godt være at andre browsere kan andre ting, men jeg er nu glad for exploreren, og selvfølgelig skal den kunne håndtere film. Vil tro det er en plugin fejl og ikke browser relateret
claes57 Ekspert
14. maj 2015 - 10:54 #3
det er et fejlfindingsværktøj - bare for at se om det er generelt på din maskine, eller om det er specifikt i IE vi skal lede.
Tro er om søndagen...
claes57 Ekspert
14. maj 2015 - 11:49 #4
kom til at overveje, om ikke du bare mangler codecs?
http://www.divx.com/
det er en filmafspiller, og en bunke codecs, som andre win-programmer også kan bruge.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster
Efter flere år med meget svingende priser vil Energistyrelsen med ny vejledning have ensartet de priser, som kommuner og staten tager for at udleje arealer til teleselskabernes mobilmaster. Styrelsen peger på tre forskellige beregningsmetoder, som alle kan anvende. Se den nye vejledning med tre forslag til beregning her.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.