Avatar billede jes64 Nybegynder
14. september 2015 - 17:52

Udskrifts problemer fra microsoft word og OXPs fil via HP Envy 4504 printer.

Hej

Jeg har en HP Notebook og en Envy 4504 all in one printer med et word program der ikke kan snakke sammen. Hver gang jeg oprettet et dokument i den omtalte filer og prøver at printe et word  , OXPS, eller PDF dokument ud. Så kommer der kun hver anden linjen ud og de andre er skiftevis udtydelige. Er der nogle her der kan hjælpe mig?. Med et link der kan fikse problemet for mig.

Jeg har haft kontakt med HP support og Microsoft support. De har givet mig en instruks hjælp. Vi kunne udskrive dokumenter i tekstdokumenter. Microsoft gav bad mig oprette et dokument i word og udskrive det med deres udskrift printer Microsoft XPS document Writer. Det lykkedes at skrive det ud til skærm. Men ikke med printer Envy 4504?. Jeg fatter ikke en lyd af det hele?. Håber at I kan hjælpe mig?

Hilsen Jes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester