cyberspace Nybegynder
20. september 2015 - 20:55 Der er 1 kommentar og
1 løsning

forlænget weekend i ferie hytte/lejlighed godt tilbud søges

Hej experter vi er nogle gamle venner. Det søger en hytte/ferie lejlighed til en forlænget weekend  2-3 personer torsdag - lørdag/søndag område Jylland eller evt. Fyn

Behøves ikke at være super fancy bare hyggeligt  og lidt hyggelig by/natur.... I området
Budget 1000-1500 kr samlet evt 2000 kr.
cyberspace Nybegynder
23. september 2015 - 09:50 #1
😒 nul respons
Kryltoppen Praktikant
01. juni 2018 - 14:59 #2
Hej cyberspace

Hvis du søger en lækker feriebolig på permanent basis, det kunne både være en ferielejlighed eller et  feriehus, så vil jeg anbefale dig at tjekke http://www.21-5.dk/. Deres koncept er helt unikt. Man er 21 familier som deles om 5 forskellige ferieboliger. Det vil sige du bliver medejer af de 5 ferieboliger.

Det er ikke alle som kender til konceptet, men det giver muligheder man ikke troede man havde. Fordelen er også du har 5 forskellige ferieboliger og vælge i mellem. I stedet for du er tvunget til at tage det samme sted hvert år. 21-5 har ferieboliger i Sydspanien, Sydfrankrig, Mallorca, Toscana og mange flere steder. Det kunne være det var interessant.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.