Avatar billede cyberspace Nybegynder
20. september 2015 - 20:55 Der er 1 kommentar og
1 løsning

forlænget weekend i ferie hytte/lejlighed godt tilbud søges

Hej experter vi er nogle gamle venner. Det søger en hytte/ferie lejlighed til en forlænget weekend  2-3 personer torsdag - lørdag/søndag område Jylland eller evt. Fyn

Behøves ikke at være super fancy bare hyggeligt  og lidt hyggelig by/natur.... I området
Budget 1000-1500 kr samlet evt 2000 kr.
Avatar billede cyberspace Nybegynder
23. september 2015 - 09:50 #1
😒 nul respons
Avatar billede Kryltoppen Praktikant
01. juni 2018 - 14:59 #2
Hej cyberspace

Hvis du søger en lækker feriebolig på permanent basis, det kunne både være en ferielejlighed eller et  feriehus, så vil jeg anbefale dig at tjekke http://www.21-5.dk/. Deres koncept er helt unikt. Man er 21 familier som deles om 5 forskellige ferieboliger. Det vil sige du bliver medejer af de 5 ferieboliger.

Det er ikke alle som kender til konceptet, men det giver muligheder man ikke troede man havde. Fordelen er også du har 5 forskellige ferieboliger og vælge i mellem. I stedet for du er tvunget til at tage det samme sted hvert år. 21-5 har ferieboliger i Sydspanien, Sydfrankrig, Mallorca, Toscana og mange flere steder. Det kunne være det var interessant.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester