lawman Praktikant
23. november 2015 - 09:42 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Forædelsesdato i Excel 2010 skal markeres med rødt

Jeg har et problem med Excel 2010. I kolonne I indtaster jeg en dato for en begivenhed (skadedato). Kolonne J viser datoen 3 år senere (=I2+1095). Dette skal gælde for hele kolonne I og J. Jeg anvender så betinget formatering på kolonne J =I2+1005<IDAG(), så datoen bliver markeret med rødt. Har sat datoen 3 måneder før, så man kan nå at reagere inden sagen forældes, derfor kun 1005 dage.
Mit problem er, at når jeg i hele kolonne J kopierer cellen J2, så udfylder Excel automatisk feltet med en dato (30-12-1902), hvilket ikke duer. Jeg skal bruge formateringen, men cellerne skal være tomme, indtil der bliver indtastet en dato i kolonne I. Er der en simpel løsning på det?

På forhånd tak.
23. november 2015 - 14:07 #1
Hej lawman
Prøv at
Trække i fyldhåndtaget --> Vælg "dimsen" (Indstillinger for autofyld") --> Formater kun fyld.
eller
Formatpenslen (i gruppen Udklipsholder -- ikonet er en pensel)

Med venlig hilsen

Birthe Lauridsen
Praktisk IT
jensen363 Seniormester
23. november 2015 - 14:38 #2
HVIS(I2="";"";I4+1005<IDAG())
jensen363 Seniormester
23. november 2015 - 14:39 #3
HVIS(I2="";"";I2+1005<IDAG())
lawman Praktikant
24. november 2015 - 09:20 #4
Hej Jensen
Det er noget af det rigtige, men nu kommer der SAND/FALSK i J kolonnen. Hvordan får man forældelsesdatoen til at stå der i stedet for SAND/FALSK?
xl-Enthusiast Ekspert
26. november 2015 - 09:27 #5
xl-Enthusiast Ekspert
26. november 2015 - 09:34 #6
Det der står i kolonne K:M er kun for information og kan slettes, hvis du ønsker det. Den betingede formatering  i kolonne I er kun er kun kopieret ned til række 20.
lawman Praktikant
08. december 2015 - 13:11 #7
xl-Enthusiast smider du lige et svar til løsning, så lukker jeg den her.
xl-Enthusiast Ekspert
08. december 2015 - 15:30 #8
OK.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.