groyk Praktikant
28. december 2015 - 21:49 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Win 7-8-10 licens?? RDP

Hej Eksperter

Jeg er faldet over nedenstående hvilket giver mulighed for flere samtidige brugere på windows over RDP (Fjernskrivebord). Jeg kan dog ikke finde noget nogle steder der beskriver hvorvidt dette er OK i.h.t. Microsofts licens.


https://github.com/binarymaster/rdpwrap/releases
http://woshub.com/how-to-allow-multiple-rdp-sessions-in-windows-10/
28. december 2015 - 22:17 #1
Multiple RDP Sessions ? har også kikket på det på en windows server 2012  men har ikke kunne lave det men jeg ved man kan på windows server 2003 R2

men det er nåde med man skal lavet en niversalTermsrvPatch-x86.exe**
For 64bit(amd64): UniversalTermsrvPatch-x64.exe
chalde Seniormester
29. december 2015 - 09:20 #2
Kig i EULA'en.
Eksempel fra Windows 10:
c.      Restrictions. The manufacturer or installer and Microsoft reserve all rights (such as rights under intellectual property laws) not expressly granted in this agreement. For example, this license does not give you any right to, and you may not:
....
(iv)    work around any technical restrictions or limitations in the software;

(v)    use the software as server software, for commercial hosting, make the software available for simultaneous use by multiple users over a network, install the software on a server and allow users to access it remotely, or install the software on a device for use only by remote users;
https://www.microsoft.com/en-us/Useterms/Retail/Windows/10/UseTerms_Retail_Windows_10_English.htm

c.      Restriktioner. Producenten eller installatøren og Microsoft forbeholder sig alle rettigheder (f.eks. immaterielle rettigheder), der ikke udtrykkeligt er givet i nærværende aftale. Nærværende licens giver Dem f.eks. ikke ret til, og De må ikke:
....
(iv)    omgå eventuelle tekniske begrænsninger i softwaren,

(v)    bruge softwaren som serversoftware, til kommerciel hosting, gøre softwaren tilgængelig til samtidig brug af flere brugere via et netværk, installere softwaren på en server og give brugere fjernadgang dertil, eller installere softwaren på en enhed udelukkende med henblik på, at fjernbrugere kan få adgang dertil,
https://www.microsoft.com/en-us/Useterms/Retail/Windows/10/UseTerms_Retail_Windows_10_Danish.htm

Du kan finde EULA for de øvrige her:
https://www.microsoft.com/en-us/useterms
https://www.microsoft.com/da-dk/useterms
groyk Praktikant
29. december 2015 - 09:33 #3
Takker. Det står jo sådan set rimeligt klart. Derudover ser det ud som om at man heller ikke må bruge maskinen udelukkende via rdp !!! Nu kommer jeg i tanke om hvorfor jeg benytter linux hvor det er muligt ☺.

Godt "svar" - læs EULA'en.
groyk Praktikant
29. december 2015 - 09:34 #4
Laver du ikke lige et svar.
chalde Seniormester
29. december 2015 - 11:38 #5
#4 Bare behold point :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
“Hos Triband er det altså vigtigt at være sjov, og det til et punkt, hvor det er en intern kamp at være den sjoveste. Den kamp mener jeg naturligvis, at jeg vinder.”
Nu skal man jo ikke dømme på folk på baggrund af deres begejstring for Microsoft Office, men hos Triband er det altså vigtigt at være sjov, og det er til et punkt, hvor det er en intern kamp at være den sjoveste.
Computerworld
Tidligere Intel-udvikler: Derfor besluttede Apple sig for at droppe Intel
Det har vakt opsigt, at Apple har besluttet at droppe sin mangeårige samarbejdspartner Intel som leverandør af chip til Mac. Årsagen var helt konkret, fortæller tidligere Intel-topudvikler.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.