Avatar billede zips Juniormester
31. maj 2017 - 20:14 Der er 1 løsning

Indsætte/opdatere og hente tekst fra txt fil med vba i excel

Jeg ønsker at gemme de 10 sidste job som skrives i celle C5 til C18 hvis der i samme række i celle B5 til B18 står nogle bestemte tal/tekst som findes i arket Data celle H3 til H40 og teksten ikke allerede findes i tekst filen, derefter gemmes/opdateres det i en txt fil, findes txt filen ikke oprettes den, med filnavn som kommer fra celle I3 i mappe som har samme navn som stå i celle G22, er celle I3 tom skal der komme en MsgBox om at celle I3 ikke er udfyldt.

Herefter skal tekst filen med samme filnavn som stå i celle I3 kunne indlæses i en ListBox ved at dobbelt klikke i celle C5 til C18 og vælge et job fra listen som indsættes i celle C5 til C18

Job gemmes i tekst fil med dato og kl. som bruges til at bestemme hvilke gamle job der skal slettes og nye skrives ind i stedet, ældst job slettes og de nye indsættes.

Er der en som kan hjælpe med dette?

Mvh Preben
Avatar billede zips Juniormester
05. juni 2017 - 11:39 #1
En god weekend er når man selv får lavet det som jeg ønskede, måske ikke den bedste kode, men det virker :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester