Avatar billede Anders Novice
22. juni 2017 - 10:34 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Ikoner på proceslinje vises "dobbelt"

Windows 10:
Når jeg åbner Google Chrome og Adobe Acrobat, optræder ikonerne for de pågældende programmer to gange på min proceslinje i hhv. ikke-understreget og understreget tilstand.
Det er kun de to programmer, jeg har problemet med. De øvrige (eks. resten af Adobe-pakken) åbner ikke vha. et ekstra ikon længst til højre på proceslinjen.

Det er sikkert bare nogle indstillinger i de to programmer, der skal ændres, men jeg kan ikke selv finde løsningen. Håber andre kan....?

Tak på forhånd
Avatar billede Slettet bruger
22. juni 2017 - 15:48 #1
det kan være, fordi det program du har pinned ned til taskbaren, ikke er det program som kører - prøv evt. at åbne chrome, og pin det understregede ikon igen til taskbaren, og så unpin det andet - prøv om det virker, og hvis det gør, gør det sammen med acrobat...
Avatar billede Anders Novice
23. juni 2017 - 08:35 #2
Hej Thomas S.
Det fungerede perfekt - tak for hjælpen!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester