flumzz Praktikant
23. juni 2017 - 21:34 Der er 3 kommentarer

4g router og ipc camera

Hej

Har måske et lidt dumt spørgsmål,

Uden at gøre andet and at sætte sim kortet i en Huawei 4G Router og så sætte et ipc camera til router, kan det som kameraet optager så ses hvor som helst på en mobil telefon hvis bare man har login og password

På forhånd tak
ink Ekspert
23. juni 2017 - 22:15 #1
Det korte svar er nej. For at kunne gå baglæns skal du have en fast ip-adresse, hvilket mig bekendt ikke er almindeligt for en 4g router.
Alternativt skal du abonnere på en tjeneste, der modtager signalet løbende fra kameraet, og du kikker så via tjenesten. Umiddelbart lyder det dyrt.
flumzz Praktikant
24. juni 2017 - 04:26 #2
okay så selv med et Mobilt bredbånds pakke som  f.eks. Bredbånd ToGo fra fullrate, er det ikke muligt, med mindre man er inde for routers wifi rækkevide, enten er på wifi eller 4g
nfssister Forsker
24. juni 2017 - 12:36 #3
Hvis man vil ind udefra, så skal man som minimum have en public adresse, eller endnu bedre, som ink også skriver, en fast ip adresse.

Du kan dog benytte dig af nogle DNS tjenester der understøtter NAT ip adresser, kan ikke huske hvem der understøtter dem. Men det kræver din router understøtter tjenester ala DynDNS osv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.