Avatar billede limes_planum Praktikant
29. juli 2017 - 19:47

Java/C# opgave

Dette er en føler - og stadig ikke en fastlagt opgave, men hvis min bank kan se lyset i mit projekt vil der minimum ligge minimum 2.000 kr i denne lille opgave.

Jeg har et plugin fra Unity's assetstore (helt specifikt: https://www.assetstore.unity3d.com/en/#!/content/57537), der har gjort mig i stand til at udvikle et mobil-telefon/VR-spilkoncept. Der er bare det store problem at den tilhørende .jar-fil som støtter op om C#-koden i pluginet, kun virker op til Android Lollipop OS. Jeg har allerede snakket med udvikleren om en videreudvikling af pluginet så det også virker til Marshmallow og Nougat (altså Android OS 6.0 og 7.0).
Desværre lyder det til at han er kørt fast, og det er her 'du' som java-udvikler kommer ind i billedet.
Spillet er et 2 eller 3-player game, hvor informationer skal sendes mellem spillernes headset telefoner via Wifi-hotspot ... og altså også virke på Android Marshmallow 6.0 og senere hvor sikkerheds-hensyn fra Androids side således gør at assetstore pluginet ikke længere virker (PS: det har vidst ikke noget at gøre med net.tethering.provisioning=true v/ build.prop, da jeg delvist kan få to Lollipop-enheder til at fungere med en Marshmallow [men kun når denne er host/er-hotspot])

Jeg vil selvfølgelig snakke med assetstore-udvikleren om at dele C#-delene af pluginet med dig/udvikler (.jar-filen er vidst lukket/eksporteret land, så vidt jeg forstår Java)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester