Avatar billede ZeBa Ekspert
30. august 2017 - 18:33 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Sammensætning af billeder i photoShop

Jeg skal have 3-4 billeder sat sammen, sådan at de glider over i hinanden, men det er så lang tid siden jeg sidst brugte ps, så jeg ikke kan huske, hvordan man gør.
Avatar billede Slater Ekspert
30. august 2017 - 18:42 #1
Lav et nyt billede i Photoshop og læg de forskellige ind i det som lag, så de overlapper hinanden. For hvert af de lag der ligger oven på et andet, marker laget og tryk på knappen nederst i lagvælgeren, der ligner en firkant med en cirkel i: layer mask.
Så længe denne layer mask er markeret i lagvælgeren, kan du tegne med mørkere farver end hvid for at lave gennemsigtighed. Dvs. hvis du bruger gradient-værktøjet til at lave en gradient fra sort til hvid i maske-laget, vil der komme en glidende gennemsigtighed til laget bagved.
Avatar billede ZeBa Ekspert
30. august 2017 - 23:01 #2
1000 tak. Jeg kan nu ikke få gradientværktøjet til at virke, men det gør heller ikke noget, for det skal være uregelmæssigt, så det er penselværktøjet jeg bruger - og det virker. tak :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester