jepper1992 Juniormester
04. september 2017 - 08:11 Der er 3 kommentarer

Krav om kryptocertifikat

Aloha kære med eksperter

Har fundet en stilling jeg gerne vil søge men de siger jeg skal have et kryptocertifikat, nogle der kan forklare hvad det er og hvor pokker man får det
CRKrogh Ekspert
04. september 2017 - 09:24 #1
Well, idet det vel handler om godkendelse til at håndtere forsvarets kryptograferingsudstyr, er det ikke noget, du selv kan søge - kun forholde dig til om du selv mener at kunne opnå det.

Det vil sige at du søger stillingen og giver dem accept til at indlede processen. Så vil du antageligt starte jobbet på et lavere certificeringsniveau, indtil der foreligger et resultat. "Accept" = "Nye opgaver" / "Afvist" = "Tak for denne gang".
wjens Professor
04. september 2017 - 09:59 #2
Det er en del af din nem-id (hvis du ikke har fravalgt det). Du skal bruge et certifikat til at "signere", så du kan sende sikker epost. Modtageren vil være sikker på at din ansøgning faktisk kommer fra dig.

https://www.nemid.nu/dk-da/kom_i_gang_med_nemid/sikker_e-mail/send_og_modtag_sikker_e-mail/
a3-seo.dk Guru
20. september 2017 - 07:10 #3
Tilslutter mig ovenstående
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.