overgreat Seniormester
13. februar 2018 - 11:17 Der er 1 løsning

Formel laver for mange linjeskift....

=HVIS([@TYPEN]="B";[@Kaldenavn];SAMMENKÆDNING([@[UNIKT VARENAVN]];TEGN(10);"(";[@Kaldenavn];")"))

Jeg har lavet ovenstående formel.
Når Typen ikke er B, så fremviser den korrekt unikt varenavn og kaldenavn i parantes... men mellem de to paranteser smider den også linjeskift ind.... Se eksempel

Radfasdf Aasdfasdfsdasdf 42-70mm asdf. asdfasdf.
(
Aasdfasdfasdf adfasdfasdf asdasdfdsfsdafdsf
)

Hvordan får jeg det til at se sådan her ud i outputtet:

Radfasdf Aasdfasdfsdasdf 42-70mm asdf. asdfasdf.
(Aasdfasdfasdf adfasdfasdf asdasdfdsfsdafdsf)
overgreat Seniormester
13. februar 2018 - 11:22 #1
sorry - fandt fejlen... den lå ikke i formlen!
Den lå i feltet jeg hentede!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"
Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.