JAR Novice
13. februar 2018 - 15:16 Der er 4 kommentarer

Gevind i INVENTOR uden EXEL

Hej
Kan nogen hjælpe med dette.
Er det muligt at tegne gevind  (threads kommandoen) i inventor 2016 UDEN at have EXEL installeret, feks. via OpenOffice ? hvis JA - hvordan?

med venlig hilsen
Jørn
sidwave Ekspert
13. februar 2018 - 15:55 #2
Full local install of Microsoft® Excel 2007, 2010 or 2013 for iFeatures, iParts, iAssemblies, thread related commands, clearance/threaded hole creation, Global BOM, Parts Lists, Revision Tables, spreadsheet-driven designs and Studio animation of Positional Representations.  Excel Starter®, Online Office 365® and OpenOffice® are not supported.
sidwave Ekspert
13. februar 2018 - 15:57 #3
hvis du vil tegne 3d, hvorfor så ikke bruge Blender ?
https://www.blender.org
JAR Novice
13. februar 2018 - 16:16 #4
Kender udmærket kravene, håber på der findes en snedig m/k der har fundet på en måde til at omgå af disse krav.

Tegner i INVENTOR fordi jeg har det installeret.
jørn
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"
Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan vælger du det bedste intranet
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Det med det faktum, at det også vil berøre mere eller mindre samtlige ansatte og funktionsområder, hvorfor man alt andet lige skal gøre sig ekstra umage – både mht. valg af hvilken platform, men også mht. udarbejdelse af business case, implementering, udrulning samt adoption og uddannelse. Dette er en 40 siders udførlig guide til dig som skal i gang med at vælge intranetplatform til din virksomhed, og mangler inspiration til, hvordan hele processen bør køre fra start til slut.