2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 20:22 Der er 2 kommentarer

Tilslut Macbook High Sierra til EOS 1300D Canon kamera

Hej Eksperter

Jeg har en Macbook 12'' med High Sierra på. Jeg har ligeledes et Canon 1300D DSLR kamera. Man skal bruge EOS Utility til at tilslutte kameraet til mac'en. Der har dog været nogle problemer hvis man googler rundt. Jeg kan ej heller få det til at virke.

Er der nogle, der ligeledes har forsøgt og fundet en vej?

Håber på gode råd

God aften,

Mange hilsner

Stefan
egonspock Mester
13. februar 2018 - 21:35 #1
Hvad forsøger du at opnå? Hvis du blot vil overføre billeder, bør Fotos kunne tage det, eller et hvilket som helst andet fotoprogram - eller Billedoverførsel for den sags skyld. Hvis du ønsker at lave "tethered shooting", så kan et program som ON1 også bruges. EOS Utility har aldrig været førstevalget til at forbinde kamera med Mac.
2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 21:51 #2
Jamen blot at kunne tilslutte kameraet til mac'en. Men hvis man kan wireless med Fotos vil jeg give det et forsøg i morgen. ON1 kender jeg ikke, men vil lige se på det.

Mange tak :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.