2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 20:22 Der er 2 kommentarer

Tilslut Macbook High Sierra til EOS 1300D Canon kamera

Hej Eksperter

Jeg har en Macbook 12'' med High Sierra på. Jeg har ligeledes et Canon 1300D DSLR kamera. Man skal bruge EOS Utility til at tilslutte kameraet til mac'en. Der har dog været nogle problemer hvis man googler rundt. Jeg kan ej heller få det til at virke.

Er der nogle, der ligeledes har forsøgt og fundet en vej?

Håber på gode råd

God aften,

Mange hilsner

Stefan
egonspock Mester
13. februar 2018 - 21:35 #1
Hvad forsøger du at opnå? Hvis du blot vil overføre billeder, bør Fotos kunne tage det, eller et hvilket som helst andet fotoprogram - eller Billedoverførsel for den sags skyld. Hvis du ønsker at lave "tethered shooting", så kan et program som ON1 også bruges. EOS Utility har aldrig været førstevalget til at forbinde kamera med Mac.
2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 21:51 #2
Jamen blot at kunne tilslutte kameraet til mac'en. Men hvis man kan wireless med Fotos vil jeg give det et forsøg i morgen. ON1 kender jeg ikke, men vil lige se på det.

Mange tak :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nyt Stig Abildsø-selskab er blevet Cisco-guldpartner på 17 måneder: "Det er i hvert fald danmarksrekord"
Interview: I september 2017 gik Wingmen Solutions på markedet. 17 måneder efter er selskabet guldpartner med Cisco. "Det er i hvert fald danmarksrekord," lyder det fra bestyrelsesformand Stig Abildsø, kendt fra netværksikonet Axcess.
Computerworld
SSD-priserne kollapser: De lynhurtige drev koster under det halve af, hvad de gjorde i 2018
Efter en periode med prisstigninger, falder priserne på de hurtige SSD-drev nu hastigt.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Den ultimative password guide
De fleste organisationer og medarbejdere kæmper en ulige kamp med passwords. Det er en daglig smerte at huske på / lave sikre passwords og resultatet bliver naturligvis også derefter. I dette white paper gennemgår vi nogle af de hyppigst forekommende password problemer og kommer med bedste praksis for at løse problemerne.