2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 20:22 Der er 2 kommentarer

Tilslut Macbook High Sierra til EOS 1300D Canon kamera

Hej Eksperter

Jeg har en Macbook 12'' med High Sierra på. Jeg har ligeledes et Canon 1300D DSLR kamera. Man skal bruge EOS Utility til at tilslutte kameraet til mac'en. Der har dog været nogle problemer hvis man googler rundt. Jeg kan ej heller få det til at virke.

Er der nogle, der ligeledes har forsøgt og fundet en vej?

Håber på gode råd

God aften,

Mange hilsner

Stefan
egonspock Mester
13. februar 2018 - 21:35 #1
Hvad forsøger du at opnå? Hvis du blot vil overføre billeder, bør Fotos kunne tage det, eller et hvilket som helst andet fotoprogram - eller Billedoverførsel for den sags skyld. Hvis du ønsker at lave "tethered shooting", så kan et program som ON1 også bruges. EOS Utility har aldrig været førstevalget til at forbinde kamera med Mac.
2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 21:51 #2
Jamen blot at kunne tilslutte kameraet til mac'en. Men hvis man kan wireless med Fotos vil jeg give det et forsøg i morgen. ON1 kender jeg ikke, men vil lige se på det.

Mange tak :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Sådan vælger du business intelligence-løsning
I dette whitepaper undersøger vi, hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du vælger din kommende BI-løsning