2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 20:22 Der er 2 kommentarer

Tilslut Macbook High Sierra til EOS 1300D Canon kamera

Hej Eksperter

Jeg har en Macbook 12'' med High Sierra på. Jeg har ligeledes et Canon 1300D DSLR kamera. Man skal bruge EOS Utility til at tilslutte kameraet til mac'en. Der har dog været nogle problemer hvis man googler rundt. Jeg kan ej heller få det til at virke.

Er der nogle, der ligeledes har forsøgt og fundet en vej?

Håber på gode råd

God aften,

Mange hilsner

Stefan
egonspock Mester
13. februar 2018 - 21:35 #1
Hvad forsøger du at opnå? Hvis du blot vil overføre billeder, bør Fotos kunne tage det, eller et hvilket som helst andet fotoprogram - eller Billedoverførsel for den sags skyld. Hvis du ønsker at lave "tethered shooting", så kan et program som ON1 også bruges. EOS Utility har aldrig været førstevalget til at forbinde kamera med Mac.
2pretty4u Mester
13. februar 2018 - 21:51 #2
Jamen blot at kunne tilslutte kameraet til mac'en. Men hvis man kan wireless med Fotos vil jeg give det et forsøg i morgen. ON1 kender jeg ikke, men vil lige se på det.

Mange tak :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Computerfans' paradis kæmper for livet: Nye nørder har indtaget Tokyos elektriske kvarter
Reportage: Tag med til Akihabara, der har været kendt som Tokyos elektriske bydel. Kvarterets gamle omdømme er under pres. De gamle boder med komponenter til selvbyggerne er kommet kraftigt i undertal, mens de nye nørder er rykket ind.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Vil strejkende it-folk kunne lægge hele Statens It ned? "Det har vi ingen kommentarer til," lyder den kryptiske melding fra Statens It
50 it-medarbejdere hos Statens It truer med at nedlægge arbejdet i sympatistrejke. Vil det betyde, at Statens It går ned?
Statens It nægter at svare.