crjensen Juniormester
14. februar 2018 - 13:50 Der er 2 kommentarer

Flyttede filer figurerer stadig på C

Jeg har på min mors bærbare - en lille Asus R417S - installeret en ekstra harddisk. Dernæst har jeg sat Windows 10 til at gemme alle filer på dette ekstra drev, kaldet D.
Det sker også. Modtagne filer, dokumenter osv. ryger i hendes 'user' mappe på D-drevet.

Fint nok. Men så højreklikkede jeg en gang på C-drevet og konstaterede, at på dette drev ligger stadig en 'user' mappe med hendes navn. Når jeg åbner hendes user mappe på C, kan jeg ikke se de mange filer - for de ligger jo på D, i D's 'user' mappe.
Men et højreklik fortæller alligevel, at user på C indeholder eller måske har kopier liggende af alle D's 'user' filer.

Kan det være rigtigt? Windows er sat til at gemme alle hendes filer under hendes user mappe på D, men der er alligevel stadig den samme user mappe på C?
I hvert fald gør det, at hendes C drev nu er proppet, og der er masser af plads på D.
Bjarne S. Nielsen Juniormester
14. februar 2018 - 14:08 #1
Prøv at slette alle dokumenter, billeder, videoer på c: drev...
ErikHg Ekspert
14. februar 2018 - 14:20 #2
#1
Lav først et GENDANNELSESPUNKT inden der bliver slettet noget.. Det kan gå galt og så er man på den. Tag en back up!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB
Se flere it-job hos


Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.