TIversen Novice
14. marts 2018 - 11:24

Kompetent underviser til produktion af online MS SQL kursus søges!

Hej Alle

På NemProgrammering.dk søger vi en kompetent underviser til et MS SQL onlinekursus, som har lyst til at medvirke som undervisningspartner på vores kursusplatform.

Platformen har 40.000 besøgende om måneden, som primært kommer for at se de mere end 35 onlinekurser, der findes på siden. Undervisningen foregår via video, hvor underviseren har optaget en række sammenhængende videolektioner, hvor han/hun underviser og forklarer.

Hovedparten af vores kurser er gratis, men vi er for nylig også begyndt at tilbyde premium-kurser, som man skal købe adgang til for at se.

Planen er, at vi også vil tilbyde et premium-kursus i MS SQL, og det er her du kommer ind i billedet.

Opgaven går således ud på at producere et MS SQL videokursus for begyndere, hvor kursisterne vil blive undervist i emner som f.eks.:

- Grundlæggende database teori – hvad er SQL?
- Indsæt, slet, kopier, opdater data
- SELECT statement
- Hent enkelt, flere eller alle kolonner
- Sortér data
- WHERE statements (operatorer og flere where-statements forenet)
- IN og NOT operatorer
- LIKE operatoren
- Beregnet felter (Brug af alias, matematiske beregninger, konkatenering og - funktioner)
- Aggregatfunktioner
- Grupper
- Subqueries
- Joins (inner outer osv.)

Forretningsmodellen bag vores premium-kurser er, at hovedparten af al omsætning går direkte til underviseren. Det vil altså sige, at du som underviser vil blive betalt på baggrund af populariteten af dit kursus. Vi tager kun en mindre andel for at stille platformen og kundegrundlaget til rådighed.

Du skal altså stå for at optage og vedligeholde kurset, og så sørger vi for, at det bliver solgt og markedsført på vores platform. Du kommer til at arbejde hjemme fra og optage videoerne i det tempo der passer dig. Der er således ingen krav til din geografiske placering i landet.

Da din betaling afhænger af, hvor populært dit kursus bliver, er det svært at spå om, hvor meget du potentielt vil kunne tjene på kurset. Vi kan dog se, at vores undervisere tjener 1.500-3.000 kr. om måneden, hvilket vi også mener, at et kursus i MS SQL kan bære. Dertil skal lægges den reklameværdi, der er i at blive eksponeret med navn og evt. virksomhed på vores side.

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet på NemProgrammering.dk og samtidig opbygge en fast indtægt via dit kursus hos os, så hører vi gerne fra dig!

Du skal også være velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til kurset eller hele vores setup i det hele taget.

Dine nødvendige færdigheder:
- Du har stor erfaring med MS SQL.
- Du er god til at forklare på video, og du er pædagogisk.
- Du er omhyggeligt og struktureret.
- Du afleverer dine opgaver til tiden og leverer kvalitet.
- Du er minimum 23 år.
- Du har selv program til at screenrecording

Mvh.
Thomas
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
C2IT opkøber dansk it-konsulenthus: Tidligere Sentia-boss med ledende roller i begge selskaber har forhandlet prisen
Interview: Michael Meister er del af ledelsen i både C2IT og Softhuset, som lægges sammen. Den tidligere Sentia-direktør har forhandlet prisen og varetaget Softhusets interesser i forhandlingerne, men fortsætter i C2IT efter handlen.
Computerworld
Her er de tre nye iPhones: Apple har netop præsenteret to frække topmodeller samt en helt ny "folketelefon"
Apple har netop løftet sløret for tre nye iPhones. Den ene af dem er måske det tætteste Apple kommer på en folketelefon
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Komplet guide: Kom godt i gang med HCI
I en verden hvor forretningsverdenen bliver mere og mere kompleks, skal it-organisationer løfte deres services i Clouden, for at gøre det hele hurtigere og mere effektivt. Det er blot nogle af grundene til at tage en mere software-defineret tilgang til tingene, og Hyper-converged Infrastructure (HCI) hjælper jer med at opnå dette. Det er ikke altid nemt at foretage en stor ændring, men denne komplette guide til HCI forklarer step-by-step hvad der skal til for at I kommer i gang og opnår alle fordelene ved cloud.