TIversen Novice
14. marts 2018 - 11:24

Kompetent underviser til produktion af online MS SQL kursus søges!

Hej Alle

På NemProgrammering.dk søger vi en kompetent underviser til et MS SQL onlinekursus, som har lyst til at medvirke som undervisningspartner på vores kursusplatform.

Platformen har 40.000 besøgende om måneden, som primært kommer for at se de mere end 35 onlinekurser, der findes på siden. Undervisningen foregår via video, hvor underviseren har optaget en række sammenhængende videolektioner, hvor han/hun underviser og forklarer.

Hovedparten af vores kurser er gratis, men vi er for nylig også begyndt at tilbyde premium-kurser, som man skal købe adgang til for at se.

Planen er, at vi også vil tilbyde et premium-kursus i MS SQL, og det er her du kommer ind i billedet.

Opgaven går således ud på at producere et MS SQL videokursus for begyndere, hvor kursisterne vil blive undervist i emner som f.eks.:

- Grundlæggende database teori – hvad er SQL?
- Indsæt, slet, kopier, opdater data
- SELECT statement
- Hent enkelt, flere eller alle kolonner
- Sortér data
- WHERE statements (operatorer og flere where-statements forenet)
- IN og NOT operatorer
- LIKE operatoren
- Beregnet felter (Brug af alias, matematiske beregninger, konkatenering og - funktioner)
- Aggregatfunktioner
- Grupper
- Subqueries
- Joins (inner outer osv.)

Forretningsmodellen bag vores premium-kurser er, at hovedparten af al omsætning går direkte til underviseren. Det vil altså sige, at du som underviser vil blive betalt på baggrund af populariteten af dit kursus. Vi tager kun en mindre andel for at stille platformen og kundegrundlaget til rådighed.

Du skal altså stå for at optage og vedligeholde kurset, og så sørger vi for, at det bliver solgt og markedsført på vores platform. Du kommer til at arbejde hjemme fra og optage videoerne i det tempo der passer dig. Der er således ingen krav til din geografiske placering i landet.

Da din betaling afhænger af, hvor populært dit kursus bliver, er det svært at spå om, hvor meget du potentielt vil kunne tjene på kurset. Vi kan dog se, at vores undervisere tjener 1.500-3.000 kr. om måneden, hvilket vi også mener, at et kursus i MS SQL kan bære. Dertil skal lægges den reklameværdi, der er i at blive eksponeret med navn og evt. virksomhed på vores side.

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet på NemProgrammering.dk og samtidig opbygge en fast indtægt via dit kursus hos os, så hører vi gerne fra dig!

Du skal også være velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til kurset eller hele vores setup i det hele taget.

Dine nødvendige færdigheder:
- Du har stor erfaring med MS SQL.
- Du er god til at forklare på video, og du er pædagogisk.
- Du er omhyggeligt og struktureret.
- Du afleverer dine opgaver til tiden og leverer kvalitet.
- Du er minimum 23 år.
- Du har selv program til at screenrecording

Mvh.
Thomas
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mere end 1.000 CPR-numre på danske universitetsstuderende lå offentligt tilgængeligt i mere end tre år
En fejlplacering af to filer har betydet at CPR-numre på mere end 1.000 studerende har ligget offentligt tilgængeligt på nettet i mere end tre år.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Kan du eliminere alle IT-truslerne på egen hånd?
Det er krævende at håndtere de mangeartede IT-sikkerhedstrusler på egen hånd – og trusselbilledet udvikler sig hele tiden. Denne hvidbog stiller skarpt på mulighederne for at løse nogle opgaver internt og håndtere andre i samspil med en ekstern udbyder af Managed Security Services.