TIversen Novice
14. marts 2018 - 11:24

Kompetent underviser til produktion af online MS SQL kursus søges!

Hej Alle

På NemProgrammering.dk søger vi en kompetent underviser til et MS SQL onlinekursus, som har lyst til at medvirke som undervisningspartner på vores kursusplatform.

Platformen har 40.000 besøgende om måneden, som primært kommer for at se de mere end 35 onlinekurser, der findes på siden. Undervisningen foregår via video, hvor underviseren har optaget en række sammenhængende videolektioner, hvor han/hun underviser og forklarer.

Hovedparten af vores kurser er gratis, men vi er for nylig også begyndt at tilbyde premium-kurser, som man skal købe adgang til for at se.

Planen er, at vi også vil tilbyde et premium-kursus i MS SQL, og det er her du kommer ind i billedet.

Opgaven går således ud på at producere et MS SQL videokursus for begyndere, hvor kursisterne vil blive undervist i emner som f.eks.:

- Grundlæggende database teori – hvad er SQL?
- Indsæt, slet, kopier, opdater data
- SELECT statement
- Hent enkelt, flere eller alle kolonner
- Sortér data
- WHERE statements (operatorer og flere where-statements forenet)
- IN og NOT operatorer
- LIKE operatoren
- Beregnet felter (Brug af alias, matematiske beregninger, konkatenering og - funktioner)
- Aggregatfunktioner
- Grupper
- Subqueries
- Joins (inner outer osv.)

Forretningsmodellen bag vores premium-kurser er, at hovedparten af al omsætning går direkte til underviseren. Det vil altså sige, at du som underviser vil blive betalt på baggrund af populariteten af dit kursus. Vi tager kun en mindre andel for at stille platformen og kundegrundlaget til rådighed.

Du skal altså stå for at optage og vedligeholde kurset, og så sørger vi for, at det bliver solgt og markedsført på vores platform. Du kommer til at arbejde hjemme fra og optage videoerne i det tempo der passer dig. Der er således ingen krav til din geografiske placering i landet.

Da din betaling afhænger af, hvor populært dit kursus bliver, er det svært at spå om, hvor meget du potentielt vil kunne tjene på kurset. Vi kan dog se, at vores undervisere tjener 1.500-3.000 kr. om måneden, hvilket vi også mener, at et kursus i MS SQL kan bære. Dertil skal lægges den reklameværdi, der er i at blive eksponeret med navn og evt. virksomhed på vores side.

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet på NemProgrammering.dk og samtidig opbygge en fast indtægt via dit kursus hos os, så hører vi gerne fra dig!

Du skal også være velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til kurset eller hele vores setup i det hele taget.

Dine nødvendige færdigheder:
- Du har stor erfaring med MS SQL.
- Du er god til at forklare på video, og du er pædagogisk.
- Du er omhyggeligt og struktureret.
- Du afleverer dine opgaver til tiden og leverer kvalitet.
- Du er minimum 23 år.
- Du har selv program til at screenrecording

Mvh.
Thomas
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Peter Schleidt står i spidsen for et it-budget på 1,2 milliarder kroner i Jyske Bank: "Der kommer til at ske enormt meget i branchen, og teknologien bliver helt afgørende"
Interview: Peter Schleidt står i spidsen for al digitalisering i Jyske Bank, der med et it-budget på 1,2 milliarder kroner for alvor kan gøre en forskel på området. Men selv med et så stort budget skal der fokuseres. Og tænkes i nye baner. "Der sker noget på digitaliseringsfronten alle steder i Jyske Bank," siger direktøren.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Datatilsynet beroliger 65 dage før GDPR: "Det er ikke fordi, vi nu vil ud og give bøder til højre og venstre"
Datatilsynet forventer ikke at skulle uddele bøder til højre og venstre. I stedet vil tilsynet satse på at indgå i en dialog med virksomhederne.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.