TIversen Novice
14. marts 2018 - 11:24

Kompetent underviser til produktion af online MS SQL kursus søges!

Hej Alle

På NemProgrammering.dk søger vi en kompetent underviser til et MS SQL onlinekursus, som har lyst til at medvirke som undervisningspartner på vores kursusplatform.

Platformen har 40.000 besøgende om måneden, som primært kommer for at se de mere end 35 onlinekurser, der findes på siden. Undervisningen foregår via video, hvor underviseren har optaget en række sammenhængende videolektioner, hvor han/hun underviser og forklarer.

Hovedparten af vores kurser er gratis, men vi er for nylig også begyndt at tilbyde premium-kurser, som man skal købe adgang til for at se.

Planen er, at vi også vil tilbyde et premium-kursus i MS SQL, og det er her du kommer ind i billedet.

Opgaven går således ud på at producere et MS SQL videokursus for begyndere, hvor kursisterne vil blive undervist i emner som f.eks.:

- Grundlæggende database teori – hvad er SQL?
- Indsæt, slet, kopier, opdater data
- SELECT statement
- Hent enkelt, flere eller alle kolonner
- Sortér data
- WHERE statements (operatorer og flere where-statements forenet)
- IN og NOT operatorer
- LIKE operatoren
- Beregnet felter (Brug af alias, matematiske beregninger, konkatenering og - funktioner)
- Aggregatfunktioner
- Grupper
- Subqueries
- Joins (inner outer osv.)

Forretningsmodellen bag vores premium-kurser er, at hovedparten af al omsætning går direkte til underviseren. Det vil altså sige, at du som underviser vil blive betalt på baggrund af populariteten af dit kursus. Vi tager kun en mindre andel for at stille platformen og kundegrundlaget til rådighed.

Du skal altså stå for at optage og vedligeholde kurset, og så sørger vi for, at det bliver solgt og markedsført på vores platform. Du kommer til at arbejde hjemme fra og optage videoerne i det tempo der passer dig. Der er således ingen krav til din geografiske placering i landet.

Da din betaling afhænger af, hvor populært dit kursus bliver, er det svært at spå om, hvor meget du potentielt vil kunne tjene på kurset. Vi kan dog se, at vores undervisere tjener 1.500-3.000 kr. om måneden, hvilket vi også mener, at et kursus i MS SQL kan bære. Dertil skal lægges den reklameværdi, der er i at blive eksponeret med navn og evt. virksomhed på vores side.

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet på NemProgrammering.dk og samtidig opbygge en fast indtægt via dit kursus hos os, så hører vi gerne fra dig!

Du skal også være velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til kurset eller hele vores setup i det hele taget.

Dine nødvendige færdigheder:
- Du har stor erfaring med MS SQL.
- Du er god til at forklare på video, og du er pædagogisk.
- Du er omhyggeligt og struktureret.
- Du afleverer dine opgaver til tiden og leverer kvalitet.
- Du er minimum 23 år.
- Du har selv program til at screenrecording

Mvh.
Thomas
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Interneteksperternes mareridt er gået i opfyldelse: EU godkender omstridt direktiv, der "ødelægger internettet for altid"
EU's lovgivende udvalg har godkendt nye copyright-regler, som indeholder to kontroversielle paragraffer. Eksperter advarer imod, at artikel 11 og 13 kan ødelægge internettet for altid. Reglerne mangler stadig at blive endeligt vedtaget.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.