montago Praktikant
07. juni 2018 - 10:32 Der er 4 kommentarer

Kun "praktikant" på overført bruger

Hej .. - bare lige en kommentar.

Jeg har lige overført min Eksperten konto fra det gamle site..

jeg havde 30.000 point og har deltaget i 100vis skrevet 2200 kommentarer og stillet 208 spørgsmål ..

Finder det lidt humoristisk at jeg kun har titlen praktikant :D

Jeg antager at det er fordi i har nulstillet min "score" og alt kun tæller efter min konto er genåbnet :)
07. juni 2018 - 10:37 #1
vi er allesammen nulstillet :D
montago Praktikant
07. juni 2018 - 11:03 #2
Jo, men hvorfor så ikke også nulstille antallet af spørgsmål / kommentarer jeg har hvis de alligevel ikke tæller i min "rating"
Arne Mathiesen Ekspert
07. juni 2018 - 12:19 #3
Montago.
Praktikant er vel fint med alt du har gjort så da kommer du nok opp igjen, Tittel er vel ikke viktig, det som du gjør fremover er viktig, og husk vi kan feile alle men Posetive ting treger vi alle her, Velkommen tilbake vi skal ta godt vare på deg. Her er bare folk med godt humør.
Arne.
220661 Ekspert
07. juni 2018 - 16:34 #4
#2 Det er et juridisk spørgsmål. Mændene bag ved eksperten må ikke slette gamle tråde og indlæg. De ligger stadig der hvor du logger ind på din profil. Du kan se de spørgsmål du har oprettet og dem du har deltaget i. Guider som sådan er skrinlagt (ærgerligt). Man kan på pdf se de gamle guider der blev lavet. Men rigtig mange her er desværre slettet efter det nye layot kom her for snart 2 år siden tror jeg det var.
Men du behøver ikke være urolig. Du stiger hurtigt i graderne. Bare ved at skrive indlæg og oprette spørgsmål så kommer du højere op i graderne. En fuldstændig tosset løsning hvis du spørger mig. Der er en bruger herinde der er blevet ekspert, på blot at stille spørgsmål LOL :-D
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.