Avatar billede Mikkelsen Novice
07. juni 2018 - 13:56

Mødekalender ala turneringsoversigt med automatisk tilføjelse

Hej Eksperter

Jeg forsøger at lave en digital mødekalender - i den forstand at alle på sigt skal møde alle. Min plan var så at lave det lige som en gammeldags afstandstabel. Det kan måske også sammenlignes med en sports turnering hvor forskellige hold skal mødes på kryds og tværs.

Ønsket er at deltagerne kan tilgå dokumentet og tilføje deres eget navn i det gule felt.
Herfra skal Excel (hvis det da kan lade sig gøre) tilføje navnet i oversigten på både x og y-aksen, samt skubbe de tidligere indtastninger.

På den måde kan man med dato skrive ind når et møde har fundet sted og man slipper for at dokumentet bliver større end nødvendigt da det kun er de aktive deltager der selv skriver sig ind.

Modsat den traditionelle afstandtabel vil jeg gerne vende rækkefølgen på x-aksen for at lette læsningen og undgå at alle aftalemuligheder opstår to gange.

Giver det mon mening og lader det sig gøre i Excel?

//M
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester