RasmusH Praktikant
08. august 2018 - 14:15 Der er 3 kommentarer

Hvilken Macbook eller PC?

Hej

Jeg skal til at starte hos https://wheelsshop.dk som er online handel med fælge og dæk. Jeg har fået mulighed for at arbejde hjemmefra, og har et "ubegrænset" budget til køb af god arbejds hardware.

Umiddelbart tænker jeg Macbook, men hvad siger de kloge?. Jeg har en kammerat som hævder, at jeg får mere gavn af en kraftig PC.

Jeg skal både kunne arbejde med design og selve produktsiderne.
michael_stim Ekspert
08. august 2018 - 14:20 #1
Skal du köbe BMW eller Audi?

Det er en smagssag. Plejer du at sidde med PC köber du PC og vice versa.
eurositi Ekspert
08. august 2018 - 15:05 #2
Hvis ikke du skal bruge programmer, som kun findes til Mac, vil jeg gi' din ven ret.
Maskinerne i Dells Precision-serie har fået fremragende anmeldelser. Prismæssigt ligger de oppe på niveau med Macbooks, men du får stadig mere maskinkraft for pengene. Bemærk f.eks. 5520'eren med 4k skærm, 1 Tb SSD og 32 gb RAM og et Quadro grafikkort til lidt over 16000.
https://www.pricerunner.dk/cl/27/Baerbar?man_id=571&attr_60382392=60382417
eurositi Ekspert
08. august 2018 - 15:08 #3
Du kan selvfølgelig gå efter en model, som kan dockes, så du også kan arbejde på en større skærm og har optimale tilslutningsmuligheder, når du sidder på kontor/arbejder hjemme. En Thunderbolt-dock med ekstra USB-C porte og andet godt koster vistnok omkring 1700.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Undervisningsminister Merete Riisager (LA) vil have national it-handlingsplan til folkeskolen: "Vi risikerer at blive spillet af banen af de skiftende digitale vilkår"
Interview: Der er brug for en samlet national it-handlingsplan for den danske folkeskole, hvis ikke udviklingen skal køre helt ad banen, mener undervisningsminister Merete Riisager (LA). "Der venter et kæmpearbejde med at politisere og generobre den politiske kontrol med dette område," siger hun.
Computerworld
Danske tech-topfolk blæst bagover efter besøg i Kina: Danmark er nødt til at gøre noget
Danmark skal i den grad op i gear, hvis ikke vi skal køres helt bag ad dansen af Kina, lyder det fra bekymrede danske techfolk efter besøg i Kina.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.