EmilMadsen123 Praktikant
10. august 2018 - 11:39 Der er 8 kommentarer

Nybygget pc tænder, men intet signal til skærmen + rødt lys nær gpu'en

Hejsa, jeg har lige bygget min helt egen gamer pc, og brugte hele dagen på at bygge den i går. Da jeg endelig skulle til at tænde den, blev jeg glad da den tændte (blæsere, cpu blæser tændte), og det så ud som om det virkede (dog var der et rødt lys nær grafikkortet), men der kom intet signal på skærmen. Så jeg prøvede at stikke hdmi kablet ind i grafikkortet og bundkortet, men intet hjalp..

Jeg deler lige et link til min pc hvor I kan se alle delene, og evnt se om der er noget der ikke duer sammen...:
https://pcpartpicker.com/user/EmiloBrothers/saved/#view=D8n7WZ

en anden ting jeg har lagt mærke til er at bundkortet er et dual-channel ram system, men jeg har købt en 1x8gb ram stik, burde jeg have købt 2x4 eller 2x8?? Kan det være problemet?

Vh. Emil
Rune1983 Forsker
10. august 2018 - 11:48 #1
På mit Nvidia kort hjemme skal der direkte strøm på grafikkortet fra strømforsyningen af. Det skriver du intet om. Har du det?
EmilMadsen123 Praktikant
10. august 2018 - 11:58 #2
Ja Rune1983, der kommer direkte strøm til grafikkortet fra strømforsyningen
sidwave Ekspert
10. august 2018 - 12:17 #3
kig i din bundkort manual, der står om den skal ha 1 eller 2 ramblokke, og hvordan de skal sidde. (i slot 1+3, eller 2+4)
220661 Ekspert
10. august 2018 - 13:04 #4
Tror ikke ram er et problem. Men hvad med grafik kortet. Har det et strømstik på. MAnge skal have et 6 eller 8 benet stik som ekstra strøm
EmilMadsen123 Praktikant
10. august 2018 - 13:14 #5
Hej 220661, grafikkortet har et strømstik på 6 pins, som jeg også har tilsluttet
poko1 Ekspert
10. august 2018 - 16:15 #6
Det er vel ikke sådan at din Skærm har en knap hvor du skal vælge mellem VGA-DVI eller HDMI ?
Thomas S Ekspert
10. august 2018 - 20:39 #7
prøv at tage grafikkortet ud igen og sæt skærmkablet ind i motherboard - virker det, så er der noget galt med grafikkortet, er fejlen der stadigvæk må du kig et andet sted
220661 Ekspert
11. august 2018 - 06:43 #8
Hvilken skærm bruger du?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
KMD tippede Tech Mahindra om opsigelse af tryghedsaftaler
KMD gjorde Tech Mahindra opmærksom på, at selskabet ville opsige sine tryghedsaftaler i foråret. Få uger senere fulgte Tech Mahindra trop og lavede samme manøvre. "Tech Mahindra er en stor samarbejdspartner for KMD, og vi gav dem en orientering om, at KMD påtænkte at opsige tryghedsaftalerne. På det tidspunkt var vores egne medarbejdere også orienteret," lyder det fra KMD.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Den danske fagbevægelse står klar til at give Amazon en varm velkomst på det danske marked. Spørgsmålet er derfor om et stærkt samarbejde mellem på den side detailbranchen og internethandlen og på den anden side fagbevægelsen vil kunne skabe et bolværk mod Amazons indtog, eller om Amazon har lært af Uber og Ryanairs fejl?
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.