EmilMadsen123 Praktikant
10. august 2018 - 11:39 Der er 8 kommentarer

Nybygget pc tænder, men intet signal til skærmen + rødt lys nær gpu'en

Hejsa, jeg har lige bygget min helt egen gamer pc, og brugte hele dagen på at bygge den i går. Da jeg endelig skulle til at tænde den, blev jeg glad da den tændte (blæsere, cpu blæser tændte), og det så ud som om det virkede (dog var der et rødt lys nær grafikkortet), men der kom intet signal på skærmen. Så jeg prøvede at stikke hdmi kablet ind i grafikkortet og bundkortet, men intet hjalp..

Jeg deler lige et link til min pc hvor I kan se alle delene, og evnt se om der er noget der ikke duer sammen...:
https://pcpartpicker.com/user/EmiloBrothers/saved/#view=D8n7WZ

en anden ting jeg har lagt mærke til er at bundkortet er et dual-channel ram system, men jeg har købt en 1x8gb ram stik, burde jeg have købt 2x4 eller 2x8?? Kan det være problemet?

Vh. Emil
Rune1983 Professor
10. august 2018 - 11:48 #1
På mit Nvidia kort hjemme skal der direkte strøm på grafikkortet fra strømforsyningen af. Det skriver du intet om. Har du det?
EmilMadsen123 Praktikant
10. august 2018 - 11:58 #2
Ja Rune1983, der kommer direkte strøm til grafikkortet fra strømforsyningen
sidwave Ekspert
10. august 2018 - 12:17 #3
kig i din bundkort manual, der står om den skal ha 1 eller 2 ramblokke, og hvordan de skal sidde. (i slot 1+3, eller 2+4)
220661 Ekspert
10. august 2018 - 13:04 #4
Tror ikke ram er et problem. Men hvad med grafik kortet. Har det et strømstik på. MAnge skal have et 6 eller 8 benet stik som ekstra strøm
EmilMadsen123 Praktikant
10. august 2018 - 13:14 #5
Hej 220661, grafikkortet har et strømstik på 6 pins, som jeg også har tilsluttet
poko1 Ekspert
10. august 2018 - 16:15 #6
Det er vel ikke sådan at din Skærm har en knap hvor du skal vælge mellem VGA-DVI eller HDMI ?
Thomas S Ekspert
10. august 2018 - 20:39 #7
prøv at tage grafikkortet ud igen og sæt skærmkablet ind i motherboard - virker det, så er der noget galt med grafikkortet, er fejlen der stadigvæk må du kig et andet sted
220661 Ekspert
11. august 2018 - 06:43 #8
Hvilken skærm bruger du?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM siger farvel til Lotus Notes: Her er historien om systemet, der var elsket af konsulenter, hadet af slutbrugere - og en vigtig del af Stein Bagger-sagen
IBM's milliardsalg af Notes kan blive enden på eventyret om et af historiens mest succesfulde stykker enterprise-software. Gennem mere end 30 år har Notes været elsket af it-folk og konsulenter, hadet af frustrerede slutbrugere og spillet en birolle i Stein Baggers spektakulære svindel.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.