PHLa Praktikant
11. september 2018 - 13:06 Der er 5 kommentarer

Hjemmeside

Hej vi har en hjemmeside men ønsker at vores bookingside, som er linket op til hjemmesiden skal være vores egentlige hjemmeside. Hvad gør jeg? Jeg ønsker  at beholde den gamle midlertidigt, således alt indhold kan flyttes over i bookinghjemmesiden med tiden. Hvordan gør jeg?
11. september 2018 - 13:10 #1
Start med at fortælle lidt mere
1) Hvor kører jeres bookingside
2) Hvor kører den egentlige hjemmeside
3) Hvilket system bruger I til booking
4) Hvilket system bruger I til hjemmesiden
PHLa Praktikant
11. september 2018 - 15:17 #2
Hej hvis du går ind på vifc.dk, og trykker på online tilmelding vil du blive stillet videre til bookingsiden. Vi har bricksite som vores nuværende hjemmeside. Globus data har opbygget bookingsystemet/ hjemmesiden, som vi gerne vil bruge som vores hjemmeside. Håber det er fyldestgørende.
Markus Damsgaard Praktikant
11. september 2018 - 15:18 #3
Som Thor beskriver over for: Vi har brug for mere information, før du kan hjælpes.

Men hvis jeg forstår dit spørgsmål korrekt, så skal du egentlig bare flytte dit indhold over på din bookingside. Herefter kan du overveje at 301-redirecte din gamle side til din nye side for at få overført den "google-værdi", som jeres side måtte have tilegnet sig gennem tiden. :)

Men skriv noget mere information. Så vil jeg gerne være behjælpelig og svare på dine spørgsmål.

Mvh. Markus, ejer af https://telefony.dk/
11. september 2018 - 15:22 #4
Jeg tror du skal tale med Globus data om det.
Bluebell.dk Praktikant
14. september 2018 - 15:12 #5
Hej PHLa,

Jeg er helt enig i at der bør tales med Globus Data om mulighederne. Er det fx. sikkert at du blot kan flytte indhold over, med samme antal sider, funktioner etc.. Kan elementerne og indholdet komme til at være samme steder, eller har de nogle andre faste rammer?

Der er flere aspekter der skal undersøges, så det er umiddelbart ikke en manøvre der bare lige gøres uden videre.

Du er velkommen til at kontakte os på https://bluebell.dk/, hvis du får brug for hjælp til opgaven.

Vh Simon
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Det kan godt være, at du tjener flere penge i det private, men du har ikke det samme fokus på faglighed, sammenhold og netværk som i det offentlige."
"Når først noget fungerer i det offentlige, så går man all in, og det kan man også mærke for tiden i forhold til ny teknologi og digitalisering i kommunerne."
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.