PHLa Praktikant
11. september 2018 - 13:06 Der er 5 kommentarer

Hjemmeside

Hej vi har en hjemmeside men ønsker at vores bookingside, som er linket op til hjemmesiden skal være vores egentlige hjemmeside. Hvad gør jeg? Jeg ønsker  at beholde den gamle midlertidigt, således alt indhold kan flyttes over i bookinghjemmesiden med tiden. Hvordan gør jeg?
11. september 2018 - 13:10 #1
Start med at fortælle lidt mere
1) Hvor kører jeres bookingside
2) Hvor kører den egentlige hjemmeside
3) Hvilket system bruger I til booking
4) Hvilket system bruger I til hjemmesiden
PHLa Praktikant
11. september 2018 - 15:17 #2
Hej hvis du går ind på vifc.dk, og trykker på online tilmelding vil du blive stillet videre til bookingsiden. Vi har bricksite som vores nuværende hjemmeside. Globus data har opbygget bookingsystemet/ hjemmesiden, som vi gerne vil bruge som vores hjemmeside. Håber det er fyldestgørende.
Markus Damsgaard Praktikant
11. september 2018 - 15:18 #3
Som Thor beskriver over for: Vi har brug for mere information, før du kan hjælpes.

Men hvis jeg forstår dit spørgsmål korrekt, så skal du egentlig bare flytte dit indhold over på din bookingside. Herefter kan du overveje at 301-redirecte din gamle side til din nye side for at få overført den "google-værdi", som jeres side måtte have tilegnet sig gennem tiden. :)

Men skriv noget mere information. Så vil jeg gerne være behjælpelig og svare på dine spørgsmål.

Mvh. Markus, ejer af https://telefony.dk/
11. september 2018 - 15:22 #4
Jeg tror du skal tale med Globus data om det.
Bluebell.dk Praktikant
14. september 2018 - 15:12 #5
Hej PHLa,

Jeg er helt enig i at der bør tales med Globus Data om mulighederne. Er det fx. sikkert at du blot kan flytte indhold over, med samme antal sider, funktioner etc.. Kan elementerne og indholdet komme til at være samme steder, eller har de nogle andre faste rammer?

Der er flere aspekter der skal undersøges, så det er umiddelbart ikke en manøvre der bare lige gøres uden videre.

Du er velkommen til at kontakte os på https://bluebell.dk/, hvis du får brug for hjælp til opgaven.

Vh Simon
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
EG-direktør præsenterer første regnskab efter frasalg: "Vi har overgået vores egne forventninger - det har hjulpet til, at vi blev solgt for 3,7 milliarder"
Interview: EG har for første gang aflagt regnskab udelukkende for software-forretningen. Det sker efter, at serviceforretningen blev solgt fra i februar 2019. Selskabet leverer over egne forventninger "på alle væsentlige parametre," forklarer topchef Mikkel Bardram.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.