Avatar billede CamillaLA Praktikant
26. september 2018 - 11:12 Der er 3 kommentarer

Digitalisering og Psykoterapi

Hejsa Computer verden!
Jeg arbejder på en hjemmeside for friborg terapi(https://www.friborg-terapi.dk), som søger en mulighed for at behandle klienter online. Friborg terapi er en psykoterapeut i københavn, som tilbyder samtaler stor vægt på tryghed og empati. I denne forbindelse søger de muligheden for at lave samtaler over nettet, altså live-chat. Derfor leder jeg efter en mulighed for at sætte dette op på en wordpress installation, men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt det er muligt, eller om det er besværet værd at sætte det op på sit eget website istedet for at bruge google duo, skype eller andet.
Avatar billede jalved Ekspert
26. september 2018 - 14:20 #1
Hvorfor ikke bare bruge nogle af de gode platforme, der allerede findes til den slags - Skype og hvad der ellers er?

Jeg kan godt se, det kunne gøre det et trin enklere for brugerne, hvis det var integreret direkte på siden. På den anden side, så får man rigtig mange flere muligheder fx ved at bruge Skype.

I stedet kunne man jo præsentere de platforme på siden, man vælger at benytte, så brugerne nemt kan forstå mulighederne.

En anden idé kunne være at lede lidt rundt efter, hvad andre behandlere, der tilbyder behandling online benytter sig af - og på den måde blive lidt inspireret. Finder man noget, der vækker interesse, så vil de pågældende sikkert gerne dele lidt af deres erfaringer, hvis man spørger pænt.
Avatar billede ejvindh Ekspert
26. september 2018 - 14:32 #2
Du kan jo også prøve at få det bedste fra begge verdener, ved at integrere (fx) et skypeplugin på dit site:
https://dev.skype.com/webcontrol
https://wordpress.org/plugins/live-chat-skype/

Hangout:
https://wordpress.org/plugins/tags/hangout/
Avatar billede UngTerapi Praktikant
18. marts 2024 - 13:07 #3
Hej Camilla.

Jeg arbejder selv i et psykologhus, hvor vi ofte har online terapi: https://ungterapi.dk/ydelse/onlineterapi/

Kryptering er et vigtigt krav, når man arbejder med sundhedsoplysninger (jfr GDPR). Efter at have researchet på forskellige løsninger, er vi kommet frem til at den bedste og nemmest tilgængelige lønsning for både psykologer og klienter er Signal. Det er nemt, sikkert og krypteret. Vi har også erfaret at det fungerer bedre når samtalen foregår via computer frem for på mobilen selvom man også kan det. Men det giver mere ro og fokus når billedet ikke hopper rundt i alle retninger.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester