prox1 Forsker
28. september 2018 - 20:56 Der er 1 kommentar

Anstrengende farvekontraster

For os med visuelle udfordringer, så er den lyseblå skrift, anstrengende af læse.
Det drejer sig om farven der bla. bruges til navn på Bruger.
Eg for mig Prox1
Kontrasten mellem den rent hvide RGB og den lyseblå er for lille!
Det samme gør sig gældende for den lysegrå.
Det drejer sig om farven der Bla. bruges til 'Titel' på Bruger
Eg for mig 'Mester'

Ergonomisk set, er farverne ikke godt valgt
Indholdsmæssigt er det en af de bedste sider på nettet!
mvh.
ErikHg Ekspert
28. september 2018 - 21:33 #1
Det er rigtig nok at der er visse farver der ikke står så godt sammen.
F.eks. sort på rød baggrund og rød på sort baggrund. Også rød skrift på især turkis baggrund samt det modsatte kan nemt forvirre.

https://www.emu.dk/sites/default/files/farvernesabc_en-introduktion[2].pdf

Der er desværre en tendens med at der i aviserne bruges temmelig lille skrift, og når denne er hvid på en mørk baggrund så bliver skriften let udtværet og nogen gang tæt på ulæselig. Det gælder især reklamer hvor man tydeligvis helst ikke skal "læse det med småt".
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.