skolevej321 Seniormester
11. oktober 2018 - 13:11 Der er 1 løsning

HPE OfficeConnect OC20 2x2 Dual Radio 802.11ac (RW) Access Point

Jeg har en HPE OfficeConnect OC20 2x2 Dual Radio 802.11ac (RW) Access Point liggense. Hvordan får jeg strøm til tingsten ?
I manualen står:

JZ074APower consumption
12.3W (PoE) or 10.1W (DC), maximum. Unit can be powered using a standards-compliant 802.3af Power over Ethernet switch or injector, or using an optional DC power adapter and localized power cord. See Options for power adapter ordering details.

Hvordan kan jeg få strøm via lan. Jeg har et simpelt lan hjemme med router - en simpel switch - accespoint.
wjens Forsker
11. oktober 2018 - 17:00 #1
Du indskyder en poe-strømforsyning (eller køber en switch, hvor det er indbygget).
F.eks.: https://www.proshop.dk/Tilbehoer/TP-Link-PoE-Injector-Adapter/2208103

Netkablet skal være relativt nyt, der skal stå cat 5e eller cat 6 på kablet fra strømforsyningen til dit AP. Sæt det ved switchen, så slipper du for at have omformer m.v. ved AP.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk sikkerheds-ekspert: Derfor er det en efterretningstjeneste, der står bag det store Facebook-hack
Interview: Der er rigtigt meget, der tyder på, at det er en efterretningstjeneste, der står bag det store Facebook-hak, vurderer sikkerhedsekspert Peter Kruse. Se hvorfor her.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco Stealthwatch - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco Stealthwatch holder øje med trafikken på dit netværk. Den danner et normalbillede af trafikken og giver dig en advarsel, så snart der sker afvigelser, herunder trafik til og fra printere, laptop-kameraer og lignende, som ikke kan beskyttes med klassisk antivirus-software. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med et samlet overblik over opfangede trusler og et helhedsbillede af adfærden på dit netværk. Når du booker en trial, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Trialløsningen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.