Jacobsen96 Praktikant
05. november 2018 - 10:19 Der er 2 kommentarer

Bliver hele tiden omdirigeret fra international webshop til dansk. Hvordan undgår jeg dette?

Hej, jeg søger desperat hjælp til at få lov at tilgå international webshop (fammesportswear.com).. Jeg bliver hver gang omdirrigeret til den danske webshop (fammestore.dk). Jeg har fået en limited promoveringskode som kun gælder til den internationale webshop. og kun i 3 dage. Håber nogen har en løsning og kan hjælpe mig.

Vh.
En knap så computertekninsk shopper.
claes57 Ekspert
05. november 2018 - 10:41 #1
i fx chrome kan du https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=da det giver et ikon i top/højre, og fra den kan du vælge et andet land, fx usa - så skulle du blive i .com versionen (vælg lad før du går til siden, og husk at gå tilbage til danmark bagefter)
Slater Ekspert
05. november 2018 - 10:47 #2
Ja, siden bruger et Shopify plugin der hedder GeoIP Country Redirect, som rent faktisk tester for din placering via IP geolocation.

Det kan undgås ved at slå Javascript fra, men det vil også totalt ødelægge siden, der afhænger meget af det. Så ud over ekstreme løsninger, som at skrive et greasemonkey-script til at neutralisere det plugin, er den eneste rimelige mulighed at bruge et VPN, som Claes foreslår.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Wingmen Solutions fortsætter den stejle vækstkurve trods corona: Hæver overskuddet med 120 procent
Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. "Det er fantastisk, at vi er kommet igennen et år med corona på den her måde," lyder det fra topchef Kåre Christensen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.