petert Seniormester
06. november 2018 - 18:30 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Juniper SRX300

Er der nogle der kan give en godt forslag til opsætning af en Juniper SRX300 Gateways.
Juniper SRX300 skal forsyne 6 små enkeltmands firmaer med internet. ( fra en fiber)
Spørgsmål.
1. kan man i Juniper SRX300 opdele de 6 brugere i hver sit V-lan ? med hver sin port ud af Juniper SRX300.
2. kan en af SFP portene bruges til forbindelse ind i Juniper SRX300 fra Udbyderen ( da der kommer en fiber ind i huset) eller skal denne fiber konvertere til kobber rj45 og ind i port 0.
på forhånd tak
MVH
Petert
puren Ekspert
06. november 2018 - 19:58 #1
måske, højst tænkligt.

ved denne box kan hvad du ønsker
https://www.computersalg.dk/i/3417069/mikrotik-rb2011ils-in-10-100-1000
petert Seniormester
14. januar 2019 - 07:36 #2
Hej Lukker dette der er fundet en løsning
Tak for hjælpen.
mvh
Petert
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Elgiganten har skiftet støvet intranet ud med Facebooks Workplace: "Nu er det okay at svare på direktørens besked med en GIF af Leonardo DiCaprio fra filmen Wolf of Wall Street"
De 2.300 medarbejdere i Elgiganten blev i 2016 præsenteret for et nyt moderne intranet. Ind kom Facebooks erhvervsrettede kommunikationsplatform Workplace, som selskabet efter et par år nu gør status på. Læs her om elektronikkædens erfaringer og oplevelser med platformen.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.