28. november 2018 - 09:27 Der er 3 kommentarer

Sparring til website.

Hej,

Jeg har brug for lidt sparring på vores blog site og hvordan vi kan optimere den i forhold til at få folk fra et blogindlæg over til et produkt site.

Jeg har forsøgt mig med et par banner. Men syndes ikke helt det fungere, har i nogen forslag til hvad man kan gøre på et blogindlæg for at få kunden over på en anden side?

På denne side kan i se at jeg både har forsøgt mig med links i artikel og to banner. På desktop syndes jeg de to banner fylder lidt for meget. Men på mobilen (hvor vi har mest trafik syndes jeg er der god space imellem dem)

https://www.purepower.dk/powerblog/24-hvad-er-elektrolytter-egentlig-/

Håber i vil hjælpe mig :)

Mvh
Tobias
28. november 2018 - 10:16 #1
ligemeget med banneret.
hvis bloggen skal få nogen til at klikke for at se på/købe produkt, skal indlægget være en fair anmeldelse af produktet, uden det sædvanlige salgssnak - som folk er vant til.
man gider ikke læse artikler om produkter man ikke ønsker sig, det kommer der intet ud af. du må gå ud fra, hvis der er en læser, er det fordi de har søgt efter det som bloggen skriver om. reklamering for at få nogen ind på jeres blog, skal ske andre steder.

? gir det mening ?
28. november 2018 - 10:28 #2
Det giver god mening. Vil teste lidt med Hotjar og se om folk kigger på :D
06. august 2019 - 16:01 #3
Hej Sidwave!

Har du erfaringer med video på kategori sider vs ingen.

På vores side om proteinpulver har vi blot lidt tekst og et banner af en atlet. https://www.purepower.dk/shop/6-proteinpulver/ På vores energibar har vi en video og det samme med brusetabletter. Jeg kan se at vores besøgende er lidt mere på siderne med video på. Men det er også produkter som sælgere mere end proteinpulver. Har du SEO erfaring? kan det betale sig at få lavet videoer?

Mvh
Tobias
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.