220661 Ekspert
02. februar 2019 - 08:47 Der er 15 kommentarer og
1 løsning

Notifikationer ved "klokke"

Så lige at der i kort tid ikke var rød anmærkning ved klokke og at der stod et tal bagved i stedet for at vise hvor mange notifikationer der lå bagved klokken. Den er nu rettet tilbage til den røde klokke, og det er jeg glad for da det er nemmere at se med den røde anmærkning. Men jeg har længe tænkt over hvorfor alle de røde prikker under klokken forsvinder når man har trykket på bare en af dem??
Hvorfor kan klokken ikke forblive rød indtil man har taget alle trådene igennem? Ligger er mange derinde kan man jo miste overblikket på hvilke man har kigget på.
Vh 220661
220661 Ekspert
02. februar 2019 - 08:49 #1
I sammenhængen her skal jeg lige sige jeg ikke kigger min mail igennem med tråde da jeg oplever flere indgange til samme tråd, så det har jeg droppet.
Men at prikker under klokken forbliver tændt indtil man har trykket på dem ville være smart synes jeg.
02. februar 2019 - 09:14 #2
sådan er det bare lavet. man tænker sig ikke om og laver det på samme måde allevegne...
220661 Ekspert
02. februar 2019 - 09:19 #3
#2 Ja og det er øv. For det kunne jo ligeså godt være noget man kunne bruge til noget.
valby Ekspert
02. februar 2019 - 12:56 #4
Rigtigt godt forslag. Man kan nemt overse noget, når alle anmærkninger forsvinder :-)
Dan (CW) Mester
06. februar 2019 - 09:05 #5
Hej 220661,

Første issue med, at farven ved notifikationen forsvandt, var en mindre forglemmelse, efter vi opdaterede vores Font Awesome version. Den skal naturligvis se ud som nu.

Mht. til at du synes det er upraktisk, at alle notifikationer bliver markeret som læst, når man har åbnet Notifikations' menuen. Jeg kan godt følge dig, men jeg er ikke sikker på, at det modsatte ville være smart.

Helt basalt er konceptet - har du trykket på klokken, antager vi, at alle notifikationer er set/læst.

Det røde badge ved klokken, viser antal ulæste notifikationer. Enten skulle man vedblive med at vise denne, indtil man selv aktivt havde trykket ind på alle notifikationer, og så (X) badge, ville tælle én ned når man havde læst noget. Det tror jeg ikke, er at foretrække for langt de fleste. (nogle notifikationer, afkræver heller ikke en handling/klik).

En anden løsning er, at skjule badge som idag, men at ulæste notifikationer blive liggende i popup-listen indtil man har trykke på dem. Det vil for de fleste, tror jeg, betyde at listen hurtig ville blive meget lang og mere irriterende end det er idag.

Det er ingen hemmelighed, at vi har kigge efter hvordan man gøre andre steder (ja, også Facebook). Uanset løsning, rammer vi ikke 100% af brugerne - det ved vi godt. Vi forsøger istedet at ramme største delen, hvorfor vi har valgt denne model vi har.

Jeg håber det var svar nok på dit spørgsmål/ønske.

/Dan
valby Ekspert
06. februar 2019 - 12:25 #6
Forslaget fra 220661 svarer vel til min e-mail (PopPeeper) som viser, at der er ny
mail, indtil jeg har åbnet alle. Det er jeg godt tilfreds med.
220661 Ekspert
06. februar 2019 - 16:46 #7
Hej Dan
Nej det  var ikke det svar jeg ønskede.
Jeg er dagligt på eksperten og hjælper mange herinde og har gjort det i snart 10 år
Jeg kan ikke forstå at man har en brugerflade der ikke er brugbar nok??

"Helt basalt er konceptet - har du trykket på klokken, antager vi, at alle notifikationer er set/læst."

Det mener jeg jeg jo så er en fejl.
Når mail systemet på eksperten fungerer så dårligt som det gør (flere mail fra samme tråd flere gange i mailbakken), så gider jeg ikke gennemgå mine mails fra Eksperten fra mail.
Under klokken kan man jo se at flere har svaret i samme tråd. Sådan mener jeg også at mail systemet til sidst var, før den nye eksperten kom til. Hvorfor er det ændret må jeg så spørge?
Med hensyn til notifikations listen så kunne det nok løses med en knap der hedder "set alle notifikationer" så behøvede man ikke gennemgå den hvis den var lang.eller man sprang nogle tråde over man ikke ville ind på

"(nogle notifikationer, afkræver heller ikke en handling/klik)."

Jeg er ikke enig. Er der en besked fra en tråd, så kræver det den handling at man ser hvad der er skrevet.
Det må være et minimum hvis man hjælper andre.
Man ved jo ikke hvad budskabet er før man har åbnet tråden.
Vh 220661
220661 Ekspert
06. februar 2019 - 18:18 #8
#6 Ja lige præsis. Det er sådan det skal virke.
Når man peger på en notifikation kunne der måske også være en knap hvor man kan trykke på "Marker som læst" og generelt i hovedet på notifikationer kunne der stå
"marker alle som læst"
Sværere er det ikke hvis man spørger mig 😉
220661 Ekspert
07. februar 2019 - 19:18 #9
Gad vide om vi ser mere til Dan i tråden her??
valby Ekspert
07. februar 2019 - 19:44 #10
Det gør vi nok ikke. Du har bare fået en "bar røv a t trutte i"  sådan er Eksperten besværer. "Eksperten " ikke noget de gider bruge beget tid på. 😒
220661 Ekspert
07. februar 2019 - 19:49 #11
😨 Tror desværre du har ret.
220661 Ekspert
07. februar 2019 - 19:49 #12
Tihi. Skriver du på mobil :-D
220661 Ekspert
07. februar 2019 - 19:53 #13
Kan ikke lave linket kort, så det skal kopieres og sættes ind i browser
Dan (CW) Mester
08. februar 2019 - 09:09 #14
Hej 220661,

Jeg kan godt se idéen med, ikke at markerer alt som læst når der trykkes på klokken - og tilføjelse af "Alt er læst" funktion.

Dog kræver det et nærmere kig og tweak af notifikation systemet, hvis dette skulle implementeres, hvorfor vi ikke bare ruller det ud med det samme. Men din ide/ønske er modtaget.

/Dan
220661 Ekspert
08. februar 2019 - 10:34 #15
Tak Dan 😊
220661 Ekspert
11. juli 2019 - 16:11 #16
Noget nyt Dan?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.